Mining için alınan PSU normal PC'de kullanılır mı?

XakoR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F
Gigabyte B650M S2H
ASUS TUF Gaming OC RTX 3080
G.Skill Flare X5 32GB (2x16) 5600 MHz
Kingston NV2 1TB 3500/2100 M.2
WD 1TB 7200 RPM
Cooler Master Masterliquid ML240L
NZXT C750 750W 80+ Bronze
Dark Guardian Case

Asus XG249CM 23.8" 270hz 1ms
Asus VG248QE 24" 144Hz 1ms
Logitech G Pro X
Logitech G Pro TKL - AULA F75
Waizowl OGM Pro V2 8K
Everest EPS-1650W PSU var elimde. Mining için alınmıştı ama kullanılmadı kenarda yatıyor.
Ryzen 5 5600x
Gigabyte B550M DS3H
Asus Tuf Gaming RTX 3080
G.Skill Trident Z 16(8x2)GB 3200MHz DDR4
Kingston NV2 1TB 3500/2100 M2 SSD
Bu sisteme taksam sorun yaşar mıyım? Sistem pahalı düzgün bir güç kaynağına emanet etmek istiyorum.

C4 fotoğrafı atıp mizah yapacaksanız başka bir kum torbası bulun. Orada oyun oynayın eğlenin. İnsanlara engel olmayın.

Son düzenleme:

O PSU sistemini havaya uçurabilir, yakabilir her şeyi yapabilir. Corsair'in düzgün PSU'larından al.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanılabilir. (Kalite olarak bahsetmiyorum, sistemi çalıştırmaya uygun.)

1650W, atom bombası derdim ama yapamıyorum maalesef. Düzgün bir güç kaynağı olarak adlandırılamaz.

Son düzenleme:
Kalitesi hakkında bilgi sahibi değilim ama kullanımı ve uyumu konusunda sorun olmaz.

O PSU sistemini havaya uçurabilir, yakabilir her şeyi yapabilir. Corsair'in düzgün PSU'larından al.
Ben Everest'in ilgisi olan biri olsam markamı karalamaktan dava açardım. Everest düzgün bir marka demiyorum ama insanlara bu şekilde kötülemek korkutmak çok normal gibi davranmayın.

Bu ne ya şaka mısınız siz? Yıllar önce Corsair PSU'um HDD'imi yakmıştı, anakartı yakmadığına şükrediyorum. Corsair'i bombalayalım mı şimdi? 350W'lık eski püskü, 2000'lerden kalma PSU'dan bahsediliyor sanki. Sırf markası Everest diye. Ucuz hazır sistemlerde 1650W'lık modeli koyulsa koşa koşa gider alırsınız

Bu attığınız fotoğraflar tamamen bomboş ve hiçbir sorunu çözecek şeyler değil. Sizi "adam" yerine koyup soru soruyorum ve C4 fotoğrafı atıyorsunuz. Gülünç duruma düşüyorsunuz yapmayın.

Haklısın 2 tane Corsair PSU elimde patladı. Yıllarca High Power kullandım hiçbir sorun yaşamadım. Ben alırken High Power için bomba diyenler vardı bundan 7-8 sene öncesinden bahsediyorum. 2 arkadaşım Rampage kullanıyorlar ve 5 yıldır hiçbir sorun çekmediler. İç kalite önemlidir. Markadan yola çıkarak saçma saçma yorumlar yapmayın. Her markanın kaliteli ve kalitesiz ürünleri olabilir.

Hangi PSU bunu %100 yapmaz diyebilirsin? Diyemezsin. Ben somut bir soru sordum ve somut bir cevap istiyorum arkadaşlar. Boş yorum yapacaksanız lütfen kendinize saklayın. "Everest gördüm hurraaa üstüne atlayıp C4 fotoğrafı koymalıyım yoksa dışlanacağım" algısına girmeyin.

Everest, uzak durun.

Aynı şekilde PSU hakkında bir bilginiz var mı bilmiyorum ama tek dayanağınız üstünde yazan "Everest" logosu. Rampage Forza FTX-1200 modeli içinde aynısını söyleyen çok kişi gördüm ama Forza FTX PSU, Sama PSU'dan kopyalanmış ve marka basılmış bir PSU örneğin. A+ tier olarak geçiyor.

Hocam kullanılan bobin, devre ve iç parça elemanlarından bihaber arkadaşların yorumlarını çok kafanıza takmayın. Sisteminizi çalıştırır o PSU. Güç kanallarının verdiği akım değerlerine bakın AIDA64'ten, bir sorun yoksa kullanmaya devam edin bence. Risk almak istemezseniz O.C işlerine de bulaşmamanızı tavsiye ederim.

O.C ile uğraşmıyorum hiç. Öyle bir hevesim de yok zaten sistem canavar gibi oldu. Birkaç yerde aşırı sesli olduğu yazılmış. Ben bulamadım bir de acaba voltaj korumaları var mı? 5 tane olacaktı herhalde. Bakabilir misiniz rica etsem? Belki benim kaçırdığım bir şey görürsünüz.

Elinizdeki PSU düz, ekstraları bulunmayan bir model. 12V Kanalından 1550W veriyor. Herhangi bir sertifikası bulunmamakta. Tereddütte kalıyorsanız satmayı deneyin, üzerine koyup daha güvendiğiniz bir PSU bakabilirsiniz. 650-700W sertifikalı bir PSU yeterli gelir sizin sisteme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…