Aldım bir adet, seni dinledik bakalımYanlış hesaplamışsınız.
44Mh 125w 12.000₺
37mh 90w 9.700₺
4 adet 2060 super 48.000₺ 176mh 500w
5 adet 2060 12gb 48.500₺ 185mh 450w
Tek kart olarak hesaplandığında dahi aradaki 2.300₺ farkı vermeye değecek bir fark yok. Orta uzun vadede 2060 12gb her türlü daha avantajlı.
En doğrusunu yapmışsın. 2060 12gb mining için bulunmaz bir nimet.Aldım bir adet, seni dinledik bakalım
12 gb lıklar yenimi çıktı bunlardan yeni haberim oluyor. Hasrate oranıda daha iyimiş sanırım 6gb lığa göre.En doğrusunu yapmışsın. 2060 12gb mining için bulunmaz bir nimet.
Aldım bir adet, seni dinledik bakalım
Valla hocam ya yatırım tavsiyesi verdi ayak üstühayırlı olsun ne diyeyim.. başkasının ipi ile kuyuya inilir mi ? Adam kendisi almıyor, ama akıl veriyor herkese al al al al al diye.. Ama kendisi külçe külçe altın alıyormuşböyle adamların lafı mı dinlenir hocam ya...
Umarım hedeflediğin sürelerde ROI yakalarsın ve yatırımını geri cebine koyarsın...
Felaket tellalı geldihayırlı olsun ne diyeyim.. başkasının ipi ile kuyuya inilir mi ? Adam kendisi almıyor, ama akıl veriyor herkese al al al al al diye.. Ama kendisi külçe külçe altın alıyormuşböyle adamların lafı mı dinlenir hocam ya...
Umarım hedeflediğin sürelerde ROI yakalarsın ve yatırımını geri cebine koyarsın...
ETH de son 1 haftadaki madencilik düşüşünü hesaba katmıssındır umarım.. Önümüzdeki 6 ay daha da sert düşecek..
ETH2.0 Havuzu 30 milyar doları geçti çünkü..
@zagzirus
Ben eşim çok istiyor aylardır diye altın aldım. Yoksa gönlümde 2060 12'ler ile rig kurmak vardı.
Hocam sizin ciddi sıkıntılarınız var. Öncelikle geçmiş olsun.Ne çok seviyorsun boş yapmayı sen kardeş?
Her yerde millete hatalı yanlış bilgi veriyorsun. Kendi cebinde harcamadığın parayı başkasına harcatıyorsun. Ve bundan zerre gocunmuyorsun.
Lafa gelince şöyle uçar böyle kaçar dediğin kartlar alsın altını? Kur rigini, her ay düzenli al altını eşine.
Şurada 2 ay olmamış rıg kuralı ahkam kesiyorsun. Hadi kendi cehaletinde kendin boğul başkasını zehirleme deyince de, bir konuda paran yok, bir konuda paran var ama eşin izin vermiyor o yüzden külçe külçe altın alıyorsun.
Bir sonraki bölümde ne olacak merakla bekliyorum.
Hocam sizin ciddi sıkıntılarınız var. Öncelikle geçmiş olsun.
Adam f/p mining kartı arıyor. f/p bir kart öneriyorum talebi üzerine ve adam alıyor. Burada istenen bir şey var ve yardımcı olunan bir konu var. Siz neyden rahatsızsınız sizi irdeleyen nedir ben anlamıyorum.
Arkadaşlar mining için 10.000₺ bütçem var 1 adet daha kart almak istiyorum sizce ne alayım en iyi ne olur diyen adama şey mi dememiz lazım. Ya eth 2.0 çıkacakmış zorluk artmış şuymuş buymuş. Sen spam gibi bunları yazıyorsun diye bizde mi bunları yazalım. Adam sana sizce mininge girilir mi diye sormuyor. Mining için f/p kart arıyorum sizce ne alayım diyor ve öneri yapıyoruz. Cidden ne rahatsız adamsın sen ya