A Anillelele Megapat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 92 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #11 388138 dedi: Hocam direkt Binance TR hesabına aktarmamız mümkün değil mi? Genişletmek için tıkla... Sanırım hayır. Binance hesabıma geliyor para orada biriktirip toptan transfer yapıyorum.
388138 dedi: Hocam direkt Binance TR hesabına aktarmamız mümkün değil mi? Genişletmek için tıkla... Sanırım hayır. Binance hesabıma geliyor para orada biriktirip toptan transfer yapıyorum.
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.283 Makaleler 2 Çözümler 11 13 Mayıs 2021 #12 RSK06 dedi: YouTube da bir cok video var, Ethermine ve Phoenix kullanabilirsiniz. Aylik getirisi 3000TL belki daha fazladir ben RX 5600XT ile 2000TL kazaniyorum. Hayir ekran kartlari oyun oynarkenki halinden bile daha az isiniyor o kadar saglam sogutmaya ihtiyac yok guzel bir BIOS ayari yeterli oluyor. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık değerleriniz nedir hocam? BIOS ayarı olarak ne yaptınız?
RSK06 dedi: YouTube da bir cok video var, Ethermine ve Phoenix kullanabilirsiniz. Aylik getirisi 3000TL belki daha fazladir ben RX 5600XT ile 2000TL kazaniyorum. Hayir ekran kartlari oyun oynarkenki halinden bile daha az isiniyor o kadar saglam sogutmaya ihtiyac yok guzel bir BIOS ayari yeterli oluyor. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık değerleriniz nedir hocam? BIOS ayarı olarak ne yaptınız?