Mining için hangi marka ve model RTX 3060 Ti ekran kartı alınmalı?

VavienS

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Streamer
Başlıkta da belirttiğim gibi uzun süreli mining yapmak için hangi 3060 Ti marka / model almam gerekir? Bütçem yüksek. Uzun vadede iyi para kazandıracak, çok W çekmeyecek, Mh'de ortalama veya ortalamanın üstü gibi verebilecek. Tabiri caizse fiyat/performans bir kart var mıdır? Değerli fikirlerinizi yorumlarda bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 adet mi almayı düşünüyorsunuz? Gigabyte eagle 3060Ti dışındaki piyasadaki tüm 3060Ti ları alabilirsiniz. Tek kart ile yapmayacaksanız kazanç yükseltimi için 1660superli veya 2060 lı bir sistem kurulabilir

Isınma sorunundan dolayı mı diyorsunuz?
Kart bana geldiğinde ben şok oldum. %100 Fan hızında 2100 rpm civarında çalışıyor. Rx 6600 mesela %55 fan ile 2400rpm de çalışıyor. Biraz araştırdım redditte falan kimse anlam verememiş. İlk defa karşılaşan herkes şok yaşıyor. %100 fanda 2100RPM resmen şaka gibi. Buz gibi havalarda fan minimum %75 te çalışıyor. Öğlenleyin %90 %95 lerde. Yazın %130 yapma şansım olsa o bile kurtarmayacak.

12 tane kart almayı düşünüyorum. Marka Model Önerebilirmisiniz RTX3060Tİ için.

tavsiye edermisiniz ? nedir ne değildir.

10.999 a palit chill modeli satılıyordu bugün. F/P olarak oldukça iyi idi.
bi linkleme şansınız varmı hocam beni ortalam 40mhs ulaşırmı sizce nasıl kazım yapar veya bu linkteki kart nedir ne değildir 40mhs kazım yaparmı

Soğutma konusunda çok iyidir, sorun yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…