9000 TL olan referans stok model 6900XT marka olanlar 9.500, 10.000'den başlıyor ama referans stok modeli pek önermiyorlar ben marka olanları satın almayı düşünüyorum. Senin düşüncen nedir?
Bunlar mining sonrası alıcısı pek olmayan performansının yarısını kaybetmiş kartlar olduğu için 2.el sitelerinde benzer zibil tane bulabiliyorsun. Ayrıca toplu alınıp toplu satıldığı içinde çok ucuz oluyor, aynı hurdacılarda kilo ile RAM satılması gibi.
Fiziki olarak bir müdahale var mı onu kontrol edebilirsin.
BIOS için orjinal mi diye kontrol edebilirsin. Detaylarını hatırlamıyorum ama internette bulabilirsin. Kesin olarak emin olunamıyordu diye hatırlıyorum ama hiç yoktan iyidir.
OCCT gibi araçlarla stres testine sokup sonuçlara bakabilirsin. Bellekte hata oluyor mu, spesifikasyonlardaki saat hızlarına çıkıyor mu vs.
Furmark'ta en yüksek ayarlarda çalıştırıp, gelen görüntüde bir bozukluk var mı diye kontrol edebilirsin.
Birkaç oyunda deneme yapıp, internetteki benchmark'lar ile kıyaslayabilirsin.
Yani şöyleyse kesin alabilirsin diyemem ama ben denediğimde hiçbir sıkıntı görmemiştim. Aldım. Şu an tek problemim ortadaki küçük fanın ses yapması. Onu da umursamıyorum.