Mining için kullanılmış RX 6600 alınır mı?

Bütçe
5500

Mert.Aksu

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 1600
Corsair Vengeance 8 GB 2400mhz
Asus ROG Strix 1050ti
Asus B350M-A Prime
Corsair SPEC-01
Corsair VS450 PSU
Meslek
System Support
Merhaba,

Ben ikinci el RX 6600 ilanı buldum ve almayı düşünüyorum. Kişi kartı 1 yıl mining için kullandığını söylüyor FurMark testi var değerleri normal gözüküyor. Sizce alınır mı?
Fiyat 5500 olarak konuştuk. Fazla mı mining kart için? Piyasayı bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2025-09-16 16.01.12.png
    625,8 KB · Görüntüleme: 23
Hocam mining kart alınmaz satıcı ne kadar temiz kullandım dese de genelde dedikleri gibi olmuyor.

Miningsiz 6600 için bile 5500 çok değil mi ya?

Vallahi fiyatlar hep böyle ben de anlamış değilim

Normalde bu kartların piyasası 4500 en iyi durumda olanı 5500 TL civarıydı. 5000 liraya şu an çalışan RX 6600 yok. Piyasa bayağı artmış.

Temiz koşullarda kullanıldığı zaman aslında oyun oynanmış karttan farksız. Hatta sigara içen ve bakım kelimesinin "B'sini" bilmeyen kişiler Mining'ten daha zararlı.

Genede ne olacağı konusunda belli değil. Nasıl kastığı ve BIOS'u kurcalayıp, kurcalamadığı önemli. Furmark sonuçları baya temiz duruyor, VRAM testi yaptırsın bi OCCT ile 30 dakika. Patlayacağı varsa öyle patlar sanırım.

Değerleri normal gözükse bile hala riskli mi? Fiyatı biraz kırmaya çalışıp alsam nasıl olur

Bunu yapmasını isteyeceğim. Baya değerli bilgiler, teşekkür ederim. Bu arada kart açılmadığını belirtti kendisi önemli bir detay sanırım ben belirtmemiştim.

Bunu yapmasını isteyeceğim. Baya değerli bilgiler, teşekkür ederim. Bu arada kart açılmadığını belirtti kendisi önemli bir detay sanırım ben belirtmemiştim.
Açılmıştır bence, kaç yıllık kart ve sıcaklıklar düşük. Bakımı yapılmış yani.
Genede garanti etiketi ile anlaşılır, kartın arka fotosu var mı?

Açılmıştır bence, kaç yıllık kart ve sıcaklıklar düşük. Bakımı yapılmış yani.
Genede garanti etiketi ile anlaşılır, kartın arka fotosu var mı?

Orta yolu bulamadık kişiyle ne VRAM testini yapıyor ne de indirim yapıyor. Dediğiniz gibi almayacağım teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…