DntX Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 76 17 Kasım 2021 #1 Mining yapmak istiyorum ama cüzdanı nasıl açacağımı bilmiyorum.
Yusuf Serhan Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 441 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Kasım 2021 #2 Binance gibi bir platforma girip cüzdan oluşturun.
E emrerknknk Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 161 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ryzen 5 3500 Asus RX 5500 XT 8GB Asus Prime B450 MK 2 Sandisk ultra 3d 500 gb NvMe M.2 SSD Xpg Gammix D30 8x2 = 16 gb 3000 Mhz performax hellfire kasa 550w+80 psu 17 Kasım 2021 #3 DntX dedi: Mining yapmak istiyorum ama cüzdanı nasıl açacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kendi kanalım kendi videom'dur. Buradan bakarak yapabilirsin. DntX dedi: Mining yapmak istiyorum ama cüzdanı nasıl açacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çözüm olursa çözüm olarak işaretler misin rica etsem?
DntX dedi: Mining yapmak istiyorum ama cüzdanı nasıl açacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kendi kanalım kendi videom'dur. Buradan bakarak yapabilirsin. DntX dedi: Mining yapmak istiyorum ama cüzdanı nasıl açacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çözüm olursa çözüm olarak işaretler misin rica etsem?
DntX Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 76 17 Kasım 2021 #4 emrerknknk dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kendi kanalım kendi videom'dur. Buradan bakarak yapabilirsin. Çözüm olursa çözüm olarak işaretler misin rica etsem? Genişletmek için tıkla... Soru olarak açmadım ki. Nasıl yapıldığını bilmiyorum.
emrerknknk dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kendi kanalım kendi videom'dur. Buradan bakarak yapabilirsin. Çözüm olursa çözüm olarak işaretler misin rica etsem? Genişletmek için tıkla... Soru olarak açmadım ki. Nasıl yapıldığını bilmiyorum.