Mining ne demek ve nasıl yapılır?

Vendetta1

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar mining ne demek? PC'ye zararı var mıdır? nasıl yapılır?

Kendi bilgisayarınız üzerinden yapmanız hem size gelir getirmez. Hem de boş yere bilgisayarınızın ömrünü kısaltırsınız. Bu evde, kendi başınıza tek bir makineyle yapabileceğiniz bir şey değil. Maliyet gerektiriyor.

Hocam sadece merak ediyorum. Ne kadar gelir?

Mining, ekran kartı kullanılarak yapılan kripto para madenciliğidir. Doğru soğutma ve kontrol altında yapılan mining’in ekran kartına inanılmaz bir zararı yok. Fakat bilinçsizce yapılan mining ekran kartına zarar verir. Siz bu soruyu sorduğunuza göre tek bir bilgisayarınız var. Bu arada mining geçen sene bitti öyle tek kartla da yapılmaz.

@st_140523 hocam herkese beğenmedim basıyorsun bir fikrin veya beğenmediğin bir konu varsa belirtirsen sevinirim.
Amacı millete sallamak, hiç bir açıklama yapmadan millete random beğenmedim atmak boşverin siz onu.
Hocam sadece merak ediyorum. Ne kadar gelir?
Mining ve gelen zamlar, ayrıca Etherium gibi coinlerin alt fiyat olması bundan dolayı artık kar ettirmiyor. Elektrik faturası diğer ödemeler ile kar değil zarara geçersiniz hocam.

Arkadaşlar mining ne demek? PC'ye zararı var mıdır? Nasıl yapılır?

Kar ettirmiyor artık basitçe kripto para madenciliği elinizde bir bilgisayar için lazım olan her şey lazım gece gündüz yapacağı için çok elektrik harcar hem de kullanılan bir bilgisayarsa bilgisayarı çok yoror ve ömrü kısalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…