Hocam ETH madenciliği bittiğinden beri kalan diğer coinlerin kazıları size pek bir şey sağlamaz. Mesela bir tane 6600XT'ye sahipsiniz diyelim. 7/24 kazdırsanız, en iyi ihtimalle ayda 4 dolar falan kâr edersiniz.
Amacı millete sallamak, hiçbir açıklama yapmadan millete random beğenmedim atmak boş verin siz onu.
Mining ve gelen zamlar, ayrıca Ethereum gibi coinlerin alt fiyat olması bundan dolayı artık kar ettirmiyor. Elektrik faturası diğer ödemeler ile kar değil zarara geçersiniz hocam.
Millete sallamadan önce açıklama yaparsan iyi olur, çünkü böyle yapman iyi bir şey değil. Bunu önceden niye açıklamadın? Tabii tek makineyle yapılmaz, geçen sene meçen sene değil 2022'de yapılmaz. 2021'de bayağı popülerdi.
Millete sallamadan önce açıklama yaparsan iyi olur, çünkü böyle yapman iyi bir şey değil. Bunu önceden niye açıklamadın? Tabii tek makineyle yapılmaz, geçen sene meçen sene değil 2022'de yapılmaz. 2021'de bayağı popülerdi.
Sallamadım ki. Beğenmedim attım. Siz de merak etmişsiniz neden attığımı bende cevap yazdım. Ve tek makineyle 2022 de de yapıldı 2023 de de yapılıyor ve 2024'te de yapılacak. Mining falan da bitmedi. Sadece Ethereum mining bitti.
1.Tek makineyle yapılmayacak iş çünkü oradaki tek makineden kasıt kişisel kullanım için aldığın PC "karlı" da olsa mininge bırakmak aylık ne kadar kazanç sağlar, buna değer mi?
2. Mining evet sadece ekran kartı ile yapılmıyor fakat işlemci ile mining çok verimsiz ve genel olarak kullanılmayan bir yol. Mining geçen yıllarda giderek kar oranını düşürdü.
Miningin zaten blockchain teknolojisinde bitmemesi gerekiyor, tabii ki bitmedi, fakat bana kar ettiren bir coin ve kart söyler misin?