Mining sadece ekran kartı mı tüketir?

Badumein

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta bulunduğu gibi arkadaşlar merak ettiğim konu mining sadece ekran kartından mı yiyor yoksa bilgisayarın diğer bileşenlerinden de mi yiyor? Elimde Zotac 750 Ti bir kart var 1-2 ay içerisinde yurt dışından 1050 gelecek her halükarda bu 750 Ti değiştireceğim ben yapmamı önerir misiniz? Ki işlemcimi HDD SSD RAM bunları yormayacaksa bilmediğimden soruyorum lütfen yanlış anlamayın hani 2 kartta güzel değil 750 Ti'da mining için yeter mi? Onda bilmiyorum böyle bir fikir geldi aklıma. Elektrik faturasına gelecek olursak kendim ödemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta bulunduğu gibi arkadaşlar merak ettiğim konu mining sadece ekran kartından mı yiyor yoksa bilgisayarın diğer bileşenlerinden de mi yiyor? Elimde Zotac 750 Ti bir kart var 1-2 ay içerisinde yurt dışından 1050 gelecek her halükarda bu 750 Ti değiştireceğim ben yapmamı önerir misiniz? Ki işlemcimi HDD SSD RAM bunları yormayacaksa bilmediğimden soruyorum lütfen yanlış anlamayın hani 2 kartta güzel değil 750 Ti'da mining için yeter mi? Onda bilmiyorum böyle bir fikir geldi aklıma. Elektrik faturasına gelecek olursak kendim ödemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Ayarları dengeli yaparsan sorun olmaz yeni gelen kartta bile mining yapabilirsin.
Soruna gelecek olursak, sırasıyla.
1 Ekran kartı
2 PSU
3 Ana kart
Çok yoruluyor diğer parçalara zararı yok denecek kadar az.

2013 den beridir mining yapıyorum hiç şeyimi yemediler.🥳

Yani bu konularda pek bilgim yok bilgili bir arkadaşım ile konuştuğum'da aylık 20-30TL getirisi olur yaktığın elektriğe ve yorduğu parçalara değmez boşuna uğraşma dedi...

O arkadaştan koşarak hızlı adımlarla uzaklaşın. Ayrıyeten 6 GB veya üstü bütün kartlar en az kazandıranı bile 400 TL kazandırıyor bende 2 tane kart var 1675 TL geliri gözüküyor şu anlık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı