Mining simülasyon oyunu Rollercoin

Yasar1987

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Bugün sizlere tarayıcı tabanlı bir simülasyon oyununu tanıtacağım. Oyunumuzun adı rollercoin. 2017-2021'den beri faaliyet gösteren bir proje. Oyuna kayıt olduğunuzda içerisinde 10'a yakın küçük atari oyunları tarzında oyunlar mevcut. Bu oyunları oynayarak ana karakterimizin sistemine kazım hızı ekliyorsunuz bu hız ile de istediğiniz bir coini mining yapıyorsunuz. Sistem bu şekilde işlemekte.

Fotoğrafta oklar ile belirttiğim 1-2-3.
1: Oyun oynayarak kazandığınız kazım hızı.
2: Network Power sistemin mevcut kazım hızı.
3: 5dk da bir dağıtılan ve kazım hızınıza bağlı ödül.
Oyunda doge coin kazmanızı tavsiye ederim çünkü çekim limiti az ve daha kolay kazım yapılmakta.

Bu fotoda ise oyunlar mevcut bu oyunları oynayarak iyi derece alarak kazım gücünüzü yükseltmiş olacaksınız. Ayrıca oyunlarda Level sistemi var 24 saatte Level'iniz sıfırlanır Level sınırınız arttıkça daha fazla kazım gücü elde edersiniz.
Günde 100 adet oyun oynarsanız benim kazım hızıma erişmiş olacaksınız. İlk 60 oyundan sonra 7 günlük hız koruması mevcuttur 7 gün içinde en az 1 oyun oynarsanız hızınızda düşme yaşanmaz 7. günden sonra ise ilk gün oynadığınız hız erimeye başlar günlük düzenli sayıda oyun atarsanız eski hızınıza tekrardan kavuşur ve o hızda sabit kalırsınız.
Yatırım yapma şansınız da var fakat bu tarz sistemler ne kadar uzun zamandır aktif olsa da yatırım tavsiye etmiyorum. Eğlence ve bu karantina zamanlarında değerlendirmelik bir sistem olarak görüyorum karşılığında da coin kazanmış olacaksınız.
YouTube videom:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kayıt linki: RollerCoin – Online Bitcoin Mining Simulator Game

Dosya Ekleri

• indir (1).png
    262,3 KB · Görüntüleme: 1.533
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…