Mining virüsleri

SnowyBerke

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bir sitede mining virüslerinin Görev Yöneticisi'nin açıldıgı anda kapandıgını bu yüzden anlamadıgımızı öğrendim. Görev yöneticisin göstermediği programları yani gizlenen programları gösteren görev yöneticisine benzer bir uygulama var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir bilgisayar aldım. Daha geldikten sonraki gün virüs bulaştı. (The Pirate Bay sağ olsun) Kaspersky işimi yeterince gördü. Öneririm.

Antivirüsler. Kaspersky veya MalwareBytes ile öğrenip silebilirsiniz.
Kötü bir mining virüsünü kolayca def edebilirsiniz fakat ustaca yazılmış bir virüsü ekran kartının durmadan %60 70 lerde calıstırıp yüksek normalde yani masaüstünde kullanırken dahi çok yüksek kullanım yapmasından anlayabilirsiniz , oyunlarda kasma ve donmalar görülebilir bir defasında bir oyunun türkçe yamasını yüklemek isterken yemiştim defenderi devre dışı bırakıp kendini defender gibi gösterip asla defendere müdahale etmeme müsade etmemiş ve cihazı tamamen devr almıştı yani sisteminiz sorunsuz ise çook eski degilse ekran kartının yükünden anlamanız mümkün.

Kötü bir mining virüsünü kolayca def edebilirsiniz fakat ustaca yazılmış bir virüsü ekran kartının durmadan %60 70'lerde calıstırıp yüksek normalde yani masaüstünde kullanırken dahi çok yüksek kullanım yapmasından anlayabilirsiniz, oyunlarda kasma ve donmalar görülebilir bir defasında bir oyunun Türkçe yamasını yüklemek isterken yemiştim Defender'i devre dışı bırakıp kendini Defender gibi gösterip asla Defender'e müdahale etmeme müsaade etmemiş ve cihazı tamamen devr almıştı yani sisteminiz sorunsuz ise çok eski degilse ekran kartının yükünden anlamanız mümkün.

Hitman 2 Türkçe yaması kokusu alıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı