v1ncent Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 1 7 Nisan 2021 #11 Tarama sonucunda bir şey çıkmadıysa endişelenmenize gerek yok. Emreby310 dedi: Bir de nadiren de olsa PC'yi kapattığımda monitör klavye falan kapanıyor fakat PC çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bunun sebebi yüksek ihtimalle Windows hızlı başlatmadan kaynaklanıyor, ayarlardan kapatırsanız yüksek ihtimalle düzelecektir.
Tarama sonucunda bir şey çıkmadıysa endişelenmenize gerek yok. Emreby310 dedi: Bir de nadiren de olsa PC'yi kapattığımda monitör klavye falan kapanıyor fakat PC çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bunun sebebi yüksek ihtimalle Windows hızlı başlatmadan kaynaklanıyor, ayarlardan kapatırsanız yüksek ihtimalle düzelecektir.
Emreby310 Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 229 Çözümler 2 7 Nisan 2021 #12 v1ncent dedi: Bir sorun yok o zaman hocam. Bunun sebebi yüksek ihtimalle Windows hızlı başlatmadan kaynaklanıyor, ayarlardan kapatırsanız yüksek ihtimalle düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım?
v1ncent dedi: Bir sorun yok o zaman hocam. Bunun sebebi yüksek ihtimalle Windows hızlı başlatmadan kaynaklanıyor, ayarlardan kapatırsanız yüksek ihtimalle düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım?
v1ncent Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 1 7 Nisan 2021 #13 Emreby310 dedi: Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ayarlar > sistem > güç ve uyku > ek güç ayarları (yan tarafta) > "güç düğmesinin yapacaklarını seçin" kısmı. Buradan kapatabilirsiniz.
Emreby310 dedi: Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ayarlar > sistem > güç ve uyku > ek güç ayarları (yan tarafta) > "güç düğmesinin yapacaklarını seçin" kısmı. Buradan kapatabilirsiniz.
Emreby310 Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 229 Çözümler 2 7 Nisan 2021 #14 v1ncent dedi: Ayarlar > sistem > güç ve uyku > ek güç ayarları (yan tarafta) > "güç düğmesinin yapacaklarını seçin" kısmı. Buradan kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten kapalıymış hocam.
v1ncent dedi: Ayarlar > sistem > güç ve uyku > ek güç ayarları (yan tarafta) > "güç düğmesinin yapacaklarını seçin" kısmı. Buradan kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten kapalıymış hocam.
v1ncent Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 1 7 Nisan 2021 #15 Emreby310 dedi: Zaten kapalıymış hocam. Genişletmek için tıkla... Ben bu şekilde çözmüştüm hocam, bilemiyorum maalesef.
Emreby310 dedi: Zaten kapalıymış hocam. Genişletmek için tıkla... Ben bu şekilde çözmüştüm hocam, bilemiyorum maalesef.
Emreby310 Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 229 Çözümler 2 7 Nisan 2021 #16 Tamam hocam virüs yoktur ama değil mi?
solvadors Kilopat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 780 Çözümler 3 7 Nisan 2021 #17 Emreby310 dedi: Zaten kapalıymış hocam. Genişletmek için tıkla... O olay bende uzun zamandır var hocam. Daha yeni format attım yine açsam yine oluyor. Görev yönetici açılır açılmaz yüksek işlemci kullanımı görünüyor ama anlık, sonradan hemen düşüyor.
Emreby310 dedi: Zaten kapalıymış hocam. Genişletmek için tıkla... O olay bende uzun zamandır var hocam. Daha yeni format attım yine açsam yine oluyor. Görev yönetici açılır açılmaz yüksek işlemci kullanımı görünüyor ama anlık, sonradan hemen düşüyor.