emredbs Zeptopat Katılım 24 Eylül 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:29 #1 İyice sıvadım sanırım. %50 CPU yiyordu, arkada 2 şey açıktı. Şimdi en baştan ne yapmam lazım? Bir anda geldiler Temp'e yapıştılar malware gibi şeyler ile. Çözülür mü yoksa PC'yi direk çöpe mi atayım? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 21:35
İyice sıvadım sanırım. %50 CPU yiyordu, arkada 2 şey açıktı. Şimdi en baştan ne yapmam lazım? Bir anda geldiler Temp'e yapıştılar malware gibi şeyler ile. Çözülür mü yoksa PC'yi direk çöpe mi atayım?
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.454 Makaleler 1 Çözümler 19 Dün 21:38 #2 emredbs dedi: İyice sıvadım sanırım. %50 CPU yiyordu, arkada 2 şey açıktı. Eki Görüntüle 2587615 Şimdi en baştan ne yapmam lazım? Bir anda geldiler Temp'e yapıştılar malware gibi şeyler ile. Çözülür mü yoksa PC'yi direk çöpe mi atayım? Genişletmek için tıkla... Hocam sistemi niye çöpe atasınız? En kötü formatla düzelir. Malwarebytes ile taratın. Bulursa ne ala bulamazsa başka alternatifler denersiniz.
emredbs dedi: İyice sıvadım sanırım. %50 CPU yiyordu, arkada 2 şey açıktı. Eki Görüntüle 2587615 Şimdi en baştan ne yapmam lazım? Bir anda geldiler Temp'e yapıştılar malware gibi şeyler ile. Çözülür mü yoksa PC'yi direk çöpe mi atayım? Genişletmek için tıkla... Hocam sistemi niye çöpe atasınız? En kötü formatla düzelir. Malwarebytes ile taratın. Bulursa ne ala bulamazsa başka alternatifler denersiniz.
bbiricik Yoctopat Katılım 13 Ekim 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:40 #3 Çöpe atmak mı? Yok daha neler. Temiz format at. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 21:57
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.042 Çözümler 40 Yer New York Dün 21:43 #4 En garanti çözümü formattır.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.633 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:45 #5 Malwarebytes, Kaspersky, Bitdefender indir temizle sonra sil istediğin biri kalsın. Ama en kesini formattir. Ama özellikle malwarebytes görür hepsini bence.
Malwarebytes, Kaspersky, Bitdefender indir temizle sonra sil istediğin biri kalsın. Ama en kesini formattir. Ama özellikle malwarebytes görür hepsini bence.
HypeROG Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3070TI | AMD RYZEN 5 5600X | MSI B550 CORBON WIFI | KINGSTON 2x 8GB RAM Cinsiyet Erkek Dün 21:57 #6 Jjsploit yüzünden benim bilgisayarıma da mining virüsleri girmişti, tek çare format boşuna uğraşmayın.
Jjsploit yüzünden benim bilgisayarıma da mining virüsleri girmişti, tek çare format boşuna uğraşmayın.
emredbs Zeptopat Katılım 24 Eylül 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:30 #7 Yahya Nuroğlu dedi: Hocam sistemi niye çöpe atasınız? En kötü formatla düzelir. Malwarebytes ile taratın. Bulursa ne ala bulamazsa başka alternatifler denersiniz. Genişletmek için tıkla... Lafın gelişi ya o HypeROG dedi: Jjsploit yüzünden benim bilgisayarıma da mining virüsleri girmişti, tek çare format boşuna uğraşmayın. Genişletmek için tıkla... Jjsploit hiç kullanmadım açıkcası.
Yahya Nuroğlu dedi: Hocam sistemi niye çöpe atasınız? En kötü formatla düzelir. Malwarebytes ile taratın. Bulursa ne ala bulamazsa başka alternatifler denersiniz. Genişletmek için tıkla... Lafın gelişi ya o HypeROG dedi: Jjsploit yüzünden benim bilgisayarıma da mining virüsleri girmişti, tek çare format boşuna uğraşmayın. Genişletmek için tıkla... Jjsploit hiç kullanmadım açıkcası.