ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.
www.eset.com
Bu 2 araç ile tarama yapın. Büyük ihtimal yamayı türkceyamaci'den indirdiniz. Virüslü site orası.
Hocam Kaspersky'nin yaptığı bir kampanya bu. 3 ay boyunca ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Sonra 3 aylık lisans bitince isterseniz satın alıp 1 yıl kullanıyorsunuz. İsterseniz de satın almazsınız, size kalmış.
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.
www.eset.com
Bu 2 araç ile tarama yapın. Büyük ihtimal yamayı türkceyamaci'den indirdiniz. Virüslü site orası.
Merhaba ESET bir kere bulmuştu 2 tane dosya ikisinin de isminde mining geçiyordu silmiştim ama sorun biraz kesildikten sonra yeniden başladı sorunu kökten cözmem gerek ESET'te bulmuyor artık.
Merhaba ESET bir kere bulmuştu 2 tane dosya ikisinin de isminde mining geçiyordu silmiştim ama sorun biraz kesildikten sonra yeniden başladı sorunu kökten cözmem gerek ESET'te bulmuyor artık.
Herkese merhaba, bugün sizlerle portable bir şekilde olan "malware remover" programı Emsisoft emergency kit'i(eek) inceleyeceğiz. Emsisoft - Emergency Kit: Portable Malware & Virus Scanner 338MB olan dosya boyutlu programı çalıştırın ve kurun. Kurulumdan sonra Karşınıza Eek'nin kurulu olduğu...
Norton Power Eraser (NPE) Windows için ücretsiz bir virüs temizleme aracıdır. NPE bilgisayarınızdaki virüsleri, zararlı programları, casus yazılımları, truva atlarını ve tehditleri tespit eder ve kaldırır.