Mining yaparken CS:GO oynanır mı?

Neden CS:GO hayır? Valorant ve LOL'de işlemci odaklı CS:GO'da hocam. Merakımdan soruyorum.
Ben de bilmiyorum, kendim bizzat denedim CS:GO için ve 5 FPS'den yukarısını alamadım, ekran bile zar zor gelmişti. Valorant ve LOL'de en düşük ayarlarda oynanırsa, 100-120 FPS alınıyor. Benim de fikrim yok neden öyle.

CS:GO, yine de ekran kartı istiyor biraz, ondan olabilir.

Ben de bilmiyorum, kendim bizzat denedim CS:GO için ve 5 FPS'den yukarısını alamadım, ekran bile zar zor gelmişti. Valorant ve LOL'de en düşük ayarlarda oynanırsa, 100-120 FPS alınıyor. Benim de fikrim yok neden öyle.

Anladım. Teşekkürler hocam.

Neden CS:GO hayır? Valorant ve LOL'de işlemci odaklı CS:GO'da hocam. Merakımdan soruyorum.

Ekran kartını güzelce UV yapınca YouTube'ta video açınca bile kapanıyordu benim bilgisayar. Yani o kadar güzel UV yapmışım ki sadece mining için güç harcayabiliyordu :d Buradan yola çıkarak videoda bile kapanıyorsa oyun açmaya çalışınca da ya çok düşük FPS alınır ya da kapanır bilgisayar.

Şahsen ben CS:GO'yu 2060 ile mining yaparken oynadım çok anlık FPS dropları yaşanıyor çünkü ekran kartının rammini aktif olarak miningde kullanıyorsunuz üstelik mh değeri dibe çöküyor.

Ben de bilmiyorum, kendim bizzat denedim CS:GO için ve 5 FPS'den yukarısını alamadım, ekran bile zar zor gelmişti. Valorant ve LoL'de en düşük ayarlarda oynanırsa, 100-120 FPS alınıyor. Benim de fikrim yok neden öyle.

Hayır, kesinlikle oynamayın. 5 FPS bile alırsanız şanslısınız demektir. Valorant, LoL gibi oyunlara mining yaparken girebilirsiniz, ama CS:GO hayır.

LoL'de orta ayarlarda 250+FPS alinca CS:GO da sansimi denemek istedim, 4:3 Low ayarlarda 150-350FPS aliyorum.

LoL'de orta ayarlarda 250+FPS alinca CS:GO da sansimi denemek istedim, 4:3 Low ayarlarda 150-350FPS aliyorum.
Alabiliyorsanız güzel, almanız beni şaşırttı açıkçası. Mining yaparken oyun oynamak imkansız bir hale geliyor çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı