isomiso4856 Decapat Kek günü Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 273 Yer Bilecik Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #1 Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. İlk defa mining yapıyorum daha önce yapmış arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim. Sorunum resimdeki gibidir İngilizce bilmediğim için anlamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2020
Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. İlk defa mining yapıyorum daha önce yapmış arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim. Sorunum resimdeki gibidir İngilizce bilmediğim için anlamıyorum.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.017 Makaleler 63 Çözümler 170 27 Ağustos 2020 #2 Diskteki boş alan miktarı Ekran kartının bellek boyutu Page file memory(Sanal Bellek) boyutu Bu üçünden biri yüzünden bu hatayı alıyorsun diye biliyorum. GT 730 ile nasıl coin kasacaksın ki?
Diskteki boş alan miktarı Ekran kartının bellek boyutu Page file memory(Sanal Bellek) boyutu Bu üçünden biri yüzünden bu hatayı alıyorsun diye biliyorum. GT 730 ile nasıl coin kasacaksın ki?