aprusier Kilopat Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 509 Çözümler 2 18 Ağustos 2022 #11 TimoLoX dedi: Verir vermesine de oyun performansı çok düşecektir mining bayağı yıpratmıştır kartı. Genişletmek için tıkla... Mining yapılmış kartın sadece sıcaklık yönünden dezavantajı oluyor eğer kaliteli macun ve padler ile değiştirilirse 0 gibi kullanılır.
TimoLoX dedi: Verir vermesine de oyun performansı çok düşecektir mining bayağı yıpratmıştır kartı. Genişletmek için tıkla... Mining yapılmış kartın sadece sıcaklık yönünden dezavantajı oluyor eğer kaliteli macun ve padler ile değiştirilirse 0 gibi kullanılır.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #12 Şöyle örnek vereyim 7/24 mesaide çalışan bir insan hala yaşarsa ekran kartı niye yaşamasın.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #13 Troll Face dedi: Bu dedikleriniz kart sürekli 70+ derecede 7/24 1 yıl kullanılsa görülmeye başlar. Eğer çok iyi soğutulduysa performansı düşmez. Ülkemizdeki ekran kartlarının %95'i iyi soğutulmadığı için yüksek ihtimalle performans düşüşü olur. Genişletmek için tıkla... Ben de zaten genel bir açıdan bakarak söyledim bunu.
Troll Face dedi: Bu dedikleriniz kart sürekli 70+ derecede 7/24 1 yıl kullanılsa görülmeye başlar. Eğer çok iyi soğutulduysa performansı düşmez. Ülkemizdeki ekran kartlarının %95'i iyi soğutulmadığı için yüksek ihtimalle performans düşüşü olur. Genişletmek için tıkla... Ben de zaten genel bir açıdan bakarak söyledim bunu.
alidustun57 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 1.100 Yer İstanbul - Beylikdüzü Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 İntel i3 10105f Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #14 Aynı anda oyun oynayıp mining yapanlar tanıyorum.
Troll Face Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.593 Çözümler 5 19 Ağustos 2022 #15 TimoLoX dedi: Ben de zaten genel bir açıdan bakarak söyledim bunu. Genişletmek için tıkla... Bende ilave olarak bilgi ekledim hocam. Sıkıntı yok
TimoLoX dedi: Ben de zaten genel bir açıdan bakarak söyledim bunu. Genişletmek için tıkla... Bende ilave olarak bilgi ekledim hocam. Sıkıntı yok