RX 5600XT ile mining yapmaya başladım,
Kartin VRAM'i 82 derece, diger kisimlari 47-46 derece, gunde 2-3 saat oyun oynamayi planliyorum. Onun disinda sisteme zarar gelmeyecek sekilde ne kadar mining için acik kalmasi gerekir?
Kartin VRAM'i 82 derece, diger kisimlari 47-46 derece, gunde 2-3 saat oyun oynamayi planliyorum. Onun disinda sisteme zarar gelmeyecek sekilde ne kadar mining için acik kalmasi gerekir?
Kartın VRAM'i 82 derece, diğer kısımları 47-46 derece, günde 2-3 saat oyun oynamayı planlıyorum onun dışında sisteme zarar gelmeyecek şekilde ne kadar mining için açık kalması gerekir?
"Günlük kar" 24 saatlik çalışmayla elde edebileceğin ücret. 7/24 çalıştırmalısın. 82 Derece biraz yüksek gibi. Alalı 6-8 ayı geçtiyse kendin fan temizliği yap ve biraz kasanın hava alış/verişini düzelt. 70 derecelerde gezersen hiçbir sıkıntısı olmaz. Merak etme ekran kartının uzun süreli ömrüne zararı yok. Söylentilere inanma.
"Günlük kar" 24 saatlik çalışmayla elde edebileceğin ücret. 7/24 çalıştırmalısın. 82 derece biraz yüksek gibi. Alalı 6-8 ayı geçtiyse kendin fan temizliği yap ve biraz kasanın hava alış/verişini düzelt. 70 derecelerde gezersen hiçbir sıkıntısı olmaz. Merak etme ekran kartının uzun süreli ömrüne zararı yok. Söylentilere inanma.
Ayardan kastınız ne bilmiyorum. Undervolting yapmayı deneyebilirsiniz. RX 5600XT Undervolting guide yazarsanız çıkar, türkçe rehberinin de olduğunu düşünüyorum.
Onun dışında önerim ekran kartınıza bir bakım yapın ve kasanın hava alışını arttırın, kasa kapalı bir yerde duruyorsa falan etkisi olabilir.