Alınır ya da alınmaz diyemeyiz. Madenci kartları 7/24 %100 yükte kullanıldığı için kartta yıpranma oluyor ama bu kesin bozuldu ya da ömrü bitti demek değil. 2 gün kullanılmış ekran kartı bozulur ama 3. yıllık madenci kartı bozulmayabilir. Garantisi yok maalesef. Bence test yapılmadan alınmamalı. FurMark ve GPU-Z programları bu konuda işinizi görebilir.
Alınabilir elbette. Ancak ne şartlarda mining yapıldığı önemli. Sahibinden üzerinde mining yapılmamış kartlar var. Denk gelebilirsen onlardan almanı tavsiye ederim riske atmamak adına.
Dostum 2.el ekran kartı kullanan bir insanım şuana kadar 3 tane değiştirdim hepsinin testlerini yapıp aldım ve sattım sorun olmayan garantisi olan kartları alabilirsin ayrıca o karta da o ücreti verme garantisi yok ve mining ürünü elinden geldiğince mining ürünlerinden de kaçın derim.
Alıcağın zaman mutlaka seri numarasından garanti sorgula ve çekinmeden kartın tüm testlerini yap veya yaptır şimdiden hayırlı olsun dilerim. Bende daha yeni rx580 8gb asus dual aldım bu arada [emoji847]
Alınabilir elbette. Ancak ne şartlarda mining yapıldığı önemli. Sahibinden üzerinde mining yapılmamış kartlar var. Denk gelebilirsen onlardan almanı tavsiye ederim riske atmamak adına.