umutcan.kurttt Femtopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #1 Mining yapılmış ekran kartı nereden bulunabilir?
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.229 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #2 Piyasaya elini at %90 mininglidir zaten RX 570/580/5700/5700xt-2060S ve 3000 serisi.
DimensionX Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 343 5 Temmuz 2021 #3 Sahibindene mining yapılmış ekran kartı diye yazınca çıkmıyor mu?
umutcan.kurttt Femtopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #4 SHER-LOCKED dedi: Piyasaya elini at %90 mininglidir zaten RX 570/580/5700/5700xt-2060S ve 3000 serisi. Genişletmek için tıkla... Daha ucuza gelsin diye sormuştum ama pek mümkün değil agliba. DimensionX dedi: Sahibindene mining yapılmış ekran kartı diye yazınca çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.
SHER-LOCKED dedi: Piyasaya elini at %90 mininglidir zaten RX 570/580/5700/5700xt-2060S ve 3000 serisi. Genişletmek için tıkla... Daha ucuza gelsin diye sormuştum ama pek mümkün değil agliba. DimensionX dedi: Sahibindene mining yapılmış ekran kartı diye yazınca çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Oresou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.474 Çözümler 5 5 Temmuz 2021 #5 Mining yapılıp yapılmadığını anlayamazsınız. Mining yapılmış ekran kartını da satın almazlar diye satan da söylemiyor. İkinci el piyasasındaki birçoğu kart da muhtemelen mining yapılmış kartlar.
Mining yapılıp yapılmadığını anlayamazsınız. Mining yapılmış ekran kartını da satın almazlar diye satan da söylemiyor. İkinci el piyasasındaki birçoğu kart da muhtemelen mining yapılmış kartlar.
Mehmet A Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #6 "Ucuz, mining yapılmış ekran kartı alınır" diye ilan açabilirsin. Biraz da araştırma yap bulursun. Ben can sıkıntısından bakarken bile rastlıyorum.
"Ucuz, mining yapılmış ekran kartı alınır" diye ilan açabilirsin. Biraz da araştırma yap bulursun. Ben can sıkıntısından bakarken bile rastlıyorum.
umutcan.kurttt Femtopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #7 Mehmet A dedi: "Ucuz, mining yapılmış ekran kartı alınır" diye ilan açabilirsin. Biraz da araştırma yap bulursun. Ben can sıkıntısından bakarken bile rastlıyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında bayağı araştırdım ama bulamadım.
Mehmet A dedi: "Ucuz, mining yapılmış ekran kartı alınır" diye ilan açabilirsin. Biraz da araştırma yap bulursun. Ben can sıkıntısından bakarken bile rastlıyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında bayağı araştırdım ama bulamadım.
Mehmet A Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #8 umutcan.kurttt dedi: Aslında bayağı araştırdım ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Aradığın bir şeyi bulamazsın zaten Benim gibi aramazsan hep karşına çıkar. Yazılı olmayan bir kuraldır bu
umutcan.kurttt dedi: Aslında bayağı araştırdım ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Aradığın bir şeyi bulamazsın zaten Benim gibi aramazsan hep karşına çıkar. Yazılı olmayan bir kuraldır bu
umutcan.kurttt Femtopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #9 Mehmet A dedi: Aradığın bir şeyi bulamazsın zaten Benim gibi aramazsan hep karşına çıkar. Yazılı olmayan bir kuraldır bu Genişletmek için tıkla...
Mehmet A dedi: Aradığın bir şeyi bulamazsın zaten Benim gibi aramazsan hep karşına çıkar. Yazılı olmayan bir kuraldır bu Genişletmek için tıkla...