Mining yapılmış ekran kartı siyah ekranda kalıyor

emreylcn00

Centipat
Arkadaşlar MSI Armor RX 570 model 2. el bir ekran aldım, almaz olaydım. Kartla mining yapılmış haberim yok, böyle bir şey söylenmedi alırken. Karta mining BIOS'u yüklenmiş, orijinal BIOS'u yok, driver kabul etmiyor, "kod 43" hatası alıyorum. Bazı sitelerden BIOS araştırması yaptım atiflashla BIOS'u attım fakat siyah ekrana düştü, açılışta anakart logosunda ekran çizgi çizgi oluyor ve öyle kalıyor. Tamirciyle görüştüm, 250-300 arası masraf çıkar dedi. Ben de kendim yapmaya çalışıyorum, lütfen yardım edin.

Mining yapılıp yapılmadığını sordunuz mu alırken? Aldigin adam ulaşabiliyorsan biraz dağlayıp masrafı ona kitlemeye çalış bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çok geçmiş olsun. Benim de başıma yeni aldığım ekran kartında geldi bu sorun. Ne yaptıysam driver yükleyemedim, sonra aldığım yere götürdüm onlarda yapamadı. Daha sonra bana yeni bir ekran kartı verdiler. Yani kendin yapman pek mümkün değil gibi.

Hocam Armor modellerin zaten ısınma sorunu var. Ve sizin aldığınız ekran kartı hem ısı sorunlu hem de miningli bir kart.

Hocam zaten dolandırıldım, satıcı banane deyip engelledi. Kaldım ortada. Maddi sıkıntım var biraz, elimden geldiğince bir şeyler yapmam lazım.

Mining yapılıp yapılmadığını sordunuz mu alırken? Aldigin adam ulaşabiliyorsan biraz dağlayıp masrafı ona kitlemeye çalış bence
Hocam Armor modellerin zaten ısınma sorunu var. Ve sizin aldığınız ekran kartı hem ısı sorunlu hem de miningli bir kart.
Hocam şu an kartın ısınma sorunu falan, çok önemsemiyorum. Düzelte biliyorsam düzeltmeye çalışacağım, yoksa inceldiği yerden kopsun umurumda değil. Hiçbir 2. el ürüne güvenmeyeceğim ders oldu bana.
Böyle sorunlarla karşılaşmamak için kontrol etmeden asla almayın.
Hocam ben Hatay'da yaşıyorum, adam İstanbul'da ben nasıl test edeyim. Yaşadığım şehirdeki fiyatlar abartılmış, şişirilmiş resmen. Acil ihtiyacım oldu eski ekran kartım yandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…