Mining yapılmış kart almak

SaviorAngel™

Hectopat
Makaleler
2
Mining yapılmış kartlar sizce neden alınmamalı? Bence çok çok ağır şartlarda kullanılmadığı ve bakımlarının düzenli yapıldığı sürece sıkıntı olmaz bu tarz kartlarda.

Siz itinayla kullanıyorsunuz doğrudur ama ya satan kişi sizin gibi bakım yapmadıysa?

Konu dışı ama bir ekran kartıyla gerekli bakımlar ve temizlik yapıldığı takdirde kaç yıl mining için kullanılabilir?

Konu dışı ama bir ekran kartıyla gerekli bakımlar ve temizlik yapıldığı takdirde kaç yıl mining için kullanılabilir?

3. yılım. Süre içerisinde sisteme ekleme yaptım elbette ancak ilk aldığım ekran kartım hala sistemde takılı vaziyette. Sanırım sorduğunuz sorunun asıl cevabı şans işi olacak. 10 yıl dayanabilir ya da 1 yılda iptal olabilir.

peki btc mi eth mi yoksa başka bir mining mi yapıyosunuz?

Mining kart alınır, net!

Deneme şansınız varsa benchmark yapıp performans düşüşü varmi bakılmalı.1 aylik Miningden çıkma Sapphire Rx580 kullanıyorum. 4-5 kişi daha bu kartlardan aldı etrafımda sorun yaşayan yok şuan. Bundan önceki kartımda miningden çıkma idi 6 ay kullandım sattım. Düşük kaliteli kartlarda bozulma riski arttabilir.

Çoğu madenci ekran kartlarını oyunculardan daha düzgün kullanıyordur. (Bakım, temizlik vs olarak)

Mining işleminde 7/24 son yükte kullanılmaz. Hatta bir çoğu yazılım atıp daha az yük ve sıcaklıkta çalıştırılır. Sonuç olarak iyice tartılıp değerlendirilmesi gereken bir durum. Sorunun kesin bir cevabı yok, iki taraf da olabilir.

Şu an wimble kazıyorum.
Kusura bakmayın bu işlere biraz meraklı biriyim de daha fazla rahatsız etmeden son birşey daha sormak istiyorum. Bu iş kazançlı mı kar sağlıyor mu? Ve miningin geleceğini nasıl görüyorsunuz?

Moderatör arkadaşlar sorun etmediği sürece benden yana sorun yok dostum. Konu değişti ancak buradan sorularına cevap vereyim, yeni sorun olursa konu açarak sor ben de bildiklerimi sana aktarayım.

İlk sorunun cevabı evet. Bu iş KÂR sağlıyor. Ancak kar etmek için işin cini olmak lazım. Yoksa haydi ekran kartı alayım para kazanayım der herkes girer bu işe.
İkinci sorunun cevabı ise gittiği yere kadar ben de giderim. Ufak çaplı bir sisteme sahibim ve aylik brüt geliri 700 lira civarında. Masrafları düşersen yaklasik 300 lira civarinda net geliri oluyor. Bir kaç kez para çektim. Onun dışında paraya dokunmadim. Yeni ekran kartı alacak kadar biriktirip öyle çekiyorum ve sistemi geliştiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…