Dohc Vtec Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 1.348 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #11 Kimse sattığı mala kötü demez 2. El piyasası böyle, hatta 12 ay önce alınmış ürüne 2 ay kullanıp bıraktım 10 aydir yatıyor diyen bile var.
Kimse sattığı mala kötü demez 2. El piyasası böyle, hatta 12 ay önce alınmış ürüne 2 ay kullanıp bıraktım 10 aydir yatıyor diyen bile var.
Flanqus Megapat Katılım 18 Mayıs 2016 Mesajlar 372 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #12 Dohc Vtec dedi: Kimse sattığı mala kötü demez 2. El piyasası böyle, hatta 12 ay önce alınmış ürüne 2 ay kullanıp bıraktım 10 aydir yatıyor diyen bile var. Genişletmek için tıkla... Evet ne yazık ki ortalık yalancı simsar kaynıyor.
Dohc Vtec dedi: Kimse sattığı mala kötü demez 2. El piyasası böyle, hatta 12 ay önce alınmış ürüne 2 ay kullanıp bıraktım 10 aydir yatıyor diyen bile var. Genişletmek için tıkla... Evet ne yazık ki ortalık yalancı simsar kaynıyor.
T togiee Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 280 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #13 Kart ne durumda?
Flanqus Megapat Katılım 18 Mayıs 2016 Mesajlar 372 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #14 togiee dedi: Kart ne durumda? Genişletmek için tıkla... Kartta ısınma ve fan gürültüsü haricinde bir problem yoktu. Ben de bu sebepten ötürü 2 kere garantiye gönderdim. Çözülmeyince, tüketici haklarımdan olan sıfırıyla değişim hakkımı kullandım.
togiee dedi: Kart ne durumda? Genişletmek için tıkla... Kartta ısınma ve fan gürültüsü haricinde bir problem yoktu. Ben de bu sebepten ötürü 2 kere garantiye gönderdim. Çözülmeyince, tüketici haklarımdan olan sıfırıyla değişim hakkımı kullandım.