Mining yapılmış RTX 3070 sıcaklık değerleri

Kayda değer bir fark yaratır mı?

3-5 FPS kaybın olur, hatta iyi bir ayarla hiç kaybın olmayabilir. Fan hızı ise 55-60 arasında iken 65 dereceleri görürsün oyunlarda vs.

MSI Afterburner üzerinden 0.9V ve 1850-1900MHz ayarlarını deneyebilirsin.

Sıcaklık o model için normal. UV + OC yaparsanız çok az FPS kaybıyla daha düşük sıcaklık ve daha düşük fan hızı ile kullanabilirsiniz bunun için yeni konu açmanızı öneririm.

Hocam UV'yi geçtim OC diyorsunuz bir de. FPS kaybı olması nasıl mümkün olabilir? Frekans arttırınca neden FPS düşsün?

Hocam UV'yi geçtim OC diyorsunuz bir de. FPS kaybı olması nasıl mümkün olabilir? Frekans arttırınca neden FPS düşsün?

FPS kaybı demem direkt UV yapacak olursa diye, az önce attığım ayarları denerse zaten UV + OC olmuş olacak haliyle FPS kaybı da olmayacak aksine artış bile olabilir.

Direkt bu değerlere alayım mı?

0.9V ile 1850MHz ver, FurMark testinde sorun yoksa +25MHz arttırıp ulaşabildiğin en yüksek noktaya bak. VRAM markasını bilmesem de 1875-1900MHz yiyecektir diye düşünüyorum, olmadı 0.925V verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…