Mining Yapılmış RX 580 Satın Alınır mı?

Mining yapılmış kartı almamalıydınız. Mining yapılmış kartlara çok yük bindiğinden ömürleri diğer kartlara göre kısadır. Bu da her an bozulabilme riskini ortaya çıkarır. Mining yapılmamış başka bir kart veya biraz daha biriktirip aynı kartın mining yapılmamış halini almanız daha doğru olurdu. Ayrıca ödediğiniz para bana mining yapılmış bir karta göre fazla geldi.

Mekanik değil dediniz. Pil örneğini bu yüzden verdim. Pilde, elektrik yüklenip boşaldığı gibi, GPU'nun içerisindeki transistörlerden elektrik geçer. Bu sayede aslında GPU değilde, transistörler yıpranıyor diyebiliriz.

Yıpranma konusuna bende katılıyorum. Yalnız pil gibi performansı düşme konusuna katılmıyorum. Piller zamanlar performansını kaybeder.

Yahu hocam, örnek maksadında verdim yahu. Mekanik değil dediniz ya, mekanik olmayıp yıpranan bir şey işte.
Hocam zaten bir şey demedim ki. Sizde biliyorsunuz ki piller zamanla performansı düşer. Ama ekran kartlarının düşmez. Sadece bunu dedim.

Verdiğim linkteki bilgiler cevabı veriyor aslında, izlenmesini tavsiye ederim.

850 900 dolaylarında rx 570 4G rahatlıkla bulunabiliyor. Boşuna 2. ele yönelmeyin derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…