Mining yapılmış RX580 alınır mı?

ahmet enis

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
RX580 ekran kartı alacağım şu an bütçem 750TL. Bu kartı satan kişiyle telefonda konuştum fiyatı 650 yapıyor son ve bilgisayarcıymış dedi gel dükkanda test et öyle al. Kartı test ettikten sonra bir sorun olmazsa 650TL'ye 4 GB RX580 Nitro alınır mı? Toplam 6 ay mining yapılmış kart ile.

6 ay boyunca köle gibi çalıştırılmış bir ekran kartını almak dışarıdan hiç mantıklı görünmüyor. Eninde sonunda bir sorun çıkartıp sizi daha fazla yoracağını ve keşke 50-100 fazla verip normal bir kart alsaydım dedirteceğini düşünüyorum.

Bence alınmaz.

Temiz ve soğutulmuş ortamda verimli BIOS mod ile bakımları aksatılmadan çalıştırıldıysa ve garantisi devam ediyorsa alınabilir. Ama 650TL'ye alınmaz. En fazla 550-600TL eder.

Miningsiz RX580 8 GB 800 civarlarında, biraz daha koyun normal alın, pişman olmazsınız

2-3 ay olsa belki düşünülürdü ama 6 ay uzun bir süre kart yorulmuş olabilir.
Haklısın almayacağım sanırım.
Miningsiz RX580 8 GB 800 civarlarında biraz daha köyün normal alın pişman olmazsınız
Hocam 750TL'ye miningsiz RX580 8 GB bulmuştum SE modeli fakat satan adam laga luga yaptı, onun dışında izmirde baktığım ilanlarda genelde o fiyata 4 GB kart satıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…