Miningte kayıp olmuyor diye biliyorum. Eğer para kaybınız olmuyorsa haram olmuyor ama Bitcoin sitelerinde ki gibi bir anda 500-600 dolar kaybedip bir anda 200-300 dolar çıkarsa bu günah oluyor çünkü tamamen şans işi ve kumara giriyor ama miningte para kaybetmeyip para ürettiğiniz için haram olmadığını düşünüyorum.
Ek olarak şu insanları anlamıyorum sen inanmıyor olabilirsin dalga geçmeye veya boş yorum yapmaya lüzmun olduğunu düşünmüyorum.
@Zerisez ya dini bu kadar konuların üzerine örtmeyin, günah kavramı ya inandığın varlığa yapılan yanlış ya da dolaylı dolaysız kula yanlışın kısaltımıdır. Mantıken aklını kullanana her yol mübah.
@Zerisez ya dini bu kadar konuların üzerine örtmeyin, günah kavramı ya inandığın varlığa yapılan yanlış ya da dolaylı dolaysız kula yanlışın kısaltı mıdır? Mantıken aklını kullanana her yol mübah.
Günah münah değil güzel arkadaşım. Piyasalarda karşılık bulan birşeyi gpu veya cpu ne tür bi donanıma sahipsen çalıştırıp karşılığında kazanıyorsun. Emek denilen şey ille kürek sallamakla olmuyor. Mantık yahu mantık.