Mining yapmak söylendiği kadar kolay mı?

rtx 2060 ile günde 12 saat aylık ortalama ne kadar kazandırır şuan ki değerler için?

rtx 2060 ile günde 12 saat aylık ortalama ne kadar kazandırır şuan ki değerler için?
Bir ay içerisinde 100 ila 150 dolar bir getirisi olur size eğer doğru bir overclock yaparsanız. Günde 12 saat için bu fiyat 90-120 aralığına düşebilir.

Mininge başlamak 20 dakikanı alır, sonrasını PC hallediyor.
Aylık elektrik giderini çıkarsan 1.000 TL gibi bırakır şu aralar. Ama daha sonrası için garantisi yok, kazım zorluğu olduğu dönemler, Eth düşüşte olduğu zamanlar azalıp tam tersinde artabilir.

Arkadaşlar peki ekran kartı olmayan bir sistem ile 2/3 dolar dahi olsa kazanabilir miyim

Kolaymış 1-2 saat içinde hepsini hallettim. En azından ETH böyle. Kazanma aşamasına tabi daha geçmedim dün akşam başladım.

Hocam kimlik doğrula için yoğunluktan bekleme sırasındayım. Bu sırada kazım yapma ve başka işlemlerde ne gibi kısıtlamalar var? (Binancetr)
Ethermine kullandığım için Binance TR prosedürleri hakkında ne söylesem yalan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…