odinn361 Centipat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 260 Makaleler 2 Yer The Skellige Isles 22 Nisan 2021 #1 Öncelikle merhaba. GTX1650S 4GB vb. 4 GB VRAM kapasiteli kartların stok sorunu neden olabilir? Mining minimum 6 GB VRAM istiyor diye biliyorum. GDDR6 belleklerinin üretim sorunları yüzünden ise tahminen ne kadar sürede üretim tekrar düzelir sizce?
Öncelikle merhaba. GTX1650S 4GB vb. 4 GB VRAM kapasiteli kartların stok sorunu neden olabilir? Mining minimum 6 GB VRAM istiyor diye biliyorum. GDDR6 belleklerinin üretim sorunları yüzünden ise tahminen ne kadar sürede üretim tekrar düzelir sizce?
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #2 Sanırsam silikon sıkıntısı varmış. Tam hatırlamıyorum ama işlemci ve çoğu şey onla yapılıyormuş. O yüzden PS5 bile üretilemiyor.
Sanırsam silikon sıkıntısı varmış. Tam hatırlamıyorum ama işlemci ve çoğu şey onla yapılıyormuş. O yüzden PS5 bile üretilemiyor.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.480 Çözümler 23 Yer Tottenham 22 Nisan 2021 #3 Dyflinn dedi: Sanırsam silikon sıkıntısı varmış. Tam hatırlamıyorum ama işlemci ve çoğu şey onla yapılıyormuş. Genişletmek için tıkla... Aynen yapım malzemesinde kıtlık olduğu için üretilemiyor.
Dyflinn dedi: Sanırsam silikon sıkıntısı varmış. Tam hatırlamıyorum ama işlemci ve çoğu şey onla yapılıyormuş. Genişletmek için tıkla... Aynen yapım malzemesinde kıtlık olduğu için üretilemiyor.