sefa_41 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.155 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 **Msi GTX 1070Ti Gaming X** Team T-Force 4x8 3200MHz CL16** Asus Prime B450M-A II **BenQ XL2411 144Hz@1ms** Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknikeri 10 Kasım 2022 #1 Merhaba rigden çıkmış bir anakart var. Almak istiyorum fiyatı da uygun sizce sıkıntı çıkarır mı? Birkaç ay daha garantisi devam ediyor.
Merhaba rigden çıkmış bir anakart var. Almak istiyorum fiyatı da uygun sizce sıkıntı çıkarır mı? Birkaç ay daha garantisi devam ediyor.
blaneTech Picopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 512 Çözümler 5 10 Kasım 2022 #2 Garantisi varsa tereddutsuz alinir.
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 10 Kasım 2022 #3 Kondansatörlerini kontrol etmen lazım elden teslim alırken şişmiş kondansatör varsa almayın derim. blaneTech dedi: Garantisi varsa tereddutsuz alinir. Genişletmek için tıkla... 2 ay sonra arıza çıkarsa ne olacak ?
Kondansatörlerini kontrol etmen lazım elden teslim alırken şişmiş kondansatör varsa almayın derim. blaneTech dedi: Garantisi varsa tereddutsuz alinir. Genişletmek için tıkla... 2 ay sonra arıza çıkarsa ne olacak ?
blaneTech Picopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 512 Çözümler 5 10 Kasım 2022 #4 Khaleesi Targaryen dedi: Kondansatörlerini kontrol etmen lazım elden teslim alırken şişmiş kondansatör varsa almayın derim. 2 ay sonra arıza çıkarsa ne olacak ? Genişletmek için tıkla... Ben olsam servise verirdim. Zaten balon piyasanin altinda bir fiyata alacagimiz icin teknik servise para da gitse tekrar karda olurdum. Ki sanmiyorum kontrol edilip alinirsa ariza cikaracagini.
Khaleesi Targaryen dedi: Kondansatörlerini kontrol etmen lazım elden teslim alırken şişmiş kondansatör varsa almayın derim. 2 ay sonra arıza çıkarsa ne olacak ? Genişletmek için tıkla... Ben olsam servise verirdim. Zaten balon piyasanin altinda bir fiyata alacagimiz icin teknik servise para da gitse tekrar karda olurdum. Ki sanmiyorum kontrol edilip alinirsa ariza cikaracagini.
sefa_41 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.155 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 **Msi GTX 1070Ti Gaming X** Team T-Force 4x8 3200MHz CL16** Asus Prime B450M-A II **BenQ XL2411 144Hz@1ms** Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknikeri 10 Kasım 2022 #5 Khaleesi Targaryen dedi: Kondansatörlerini kontrol etmen lazım elden teslim alırken şişmiş kondansatör varsa almayın derim. 2 ay sonra arıza çıkarsa ne olacak? Genişletmek için tıkla... Sahibinden de satıyor B450 Tomahawk Max fiyatına göre kelepir ama fazla uygun şüpheli geldi. Param Güvende ile alırsam iade etme şansım var sanırsam.
Khaleesi Targaryen dedi: Kondansatörlerini kontrol etmen lazım elden teslim alırken şişmiş kondansatör varsa almayın derim. 2 ay sonra arıza çıkarsa ne olacak? Genişletmek için tıkla... Sahibinden de satıyor B450 Tomahawk Max fiyatına göre kelepir ama fazla uygun şüpheli geldi. Param Güvende ile alırsam iade etme şansım var sanırsam.