Miningden kazanılan para ne yapılmalı?

HeracK2

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar ben 8.sınıf öğrencisiyim ve şu an RX 5500 XT 8 GB ile mining yapıyorum 5 günde 77 TL kazandım. Ancak elimdeki parayı harcamalı mıyım yoksa tutmalı mıyım bilmiyorum. Şu an durumumuz sıkışık ve ayda net 300 TL en azından beni rahatlatır ancak bu parayı biriktirsem ve sonralarında mı kullansam hiç tercih yapamıyorum.

1 yıl içinde mining yüksek ihtimalle düşecek. Bu yüzden elimdeki parayı harcamalı ve 9. sınıfta durumumuz düzelince mi para biriktirmeliyim? Yoksa dişimi sıkıp paranın değer kazanmasını mı beklemeliyim? Hiç bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence biraz daha biriktirip dershaneye gidin veya Doping hafıza alın.
8. sınıfta LGS'ye gireceksiniz böyle yaparsanız LGS'den daha iyi notlar alır geleceğe yatırım yapmış olursunuz.

Öncelikli olarak gelen elektrik faturasının belli bir kısmını ödemelisin. Geriye kalan parayı ise biriktirmeni öneririm.
Ülkemizin ekonomik sıkıntılarından dolayı kimseye parasını harcamasını, çarçur etmesini önermiyorum. Temel ihtiyaçların ve zaruri ihtiyaçlarına karşılık mümkün olduğunda paranı sabredip biriktirmeye bak. O yaşlarda para biriktirmek kadar güzel bir şey olamaz. Geleceğin için en iyi tercih biriktirmek olacaktır.

Dostum elindeki para biriksin önümüzdeki sene çok fazla masrafın olacak kazandığın parayla hem masraflarını karşılarsın hem de iyi bir bilgisayar alırsın iyi bir bilgisayar alırsın derken düzenli mining yaparsan önümüzdeki sene 6-7 bin TL'den fazla bir bilgisayar alabilirsin herkes senin kadar şanslı değil.

RX 570 almıştım zamanında 4 GB, 8 GB ile arasında fiyat farkı yoktu, çok azdı yani. Ama FPS farkı da yok diyerek 4 GB olan modeli almıştım. Geceleri uyumadan önce aklıma geliyor ve uykumu kaçırıyor. (8 GB mining için çok daha uygun.)

Mining'den kazandığın parayla döviz işine gir.

Bence kumbara al ya da annene veya babana söyle banka hesabı açsın. İyi para birikirse belki ağası sen olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…