Miningli 1060 alınır mı?

Kart 80 dereceyi gördü adama söyledim adamın cevabı şu oldu "benchmark mı yaptın" kafayı yiyeceğim ya bu insanlar dolandırıcı değil de ne zamanımdan çalıyor sonuçta

Benchmark mı yaptın ne demek ne yapmanı bekliyordu acaba? Kartı öylesine direk kullanmanızı mı?

Benchmark mı yaptın ne demek ne yapmanı bekliyordu acaba? Kartı öylesine direk kullanmanızı mı?

Hocam adama ben eksik soru sormuşum Max sıcaklığı ne demek yerine kaç derecede çalışıyor demişim (adamın demek istediğimi anlayacağını düşünmüştüm) adam o konuda cidden haklı GTA 5 girdim son ayarlarda 1 saat oynadım 55 derece gördü kart.

Bu arada Param Güvende sisteminin satıcıya hiçbir katkısı yok. Tamamen alıcıya çalışıyor. Dolandırıcılık bile var bunun üzerine. Param Güvende sistemini o yüzden kullanmıyor neredeyse kimse.

Bu arada Param Güvende sisteminin satıcıya hiçbir katkısı yok. Tamamen alıcıya çalışıyor. Dolandırıcılık bile var bunun üzerine. Param Güvende sistemini o yüzden kullanmıyor neredeyse kimse.

Evet hocam.

Kasanıza göre değişir oda sıcaklığına göre değişir 1 saat FurMark sonunda 80-85 dereceye çok yaklaşmazsa veya 80i geçmezse problem olmaz zaten 1 saat FurMark'ta sorun olmuyorsa oyunlarda da sorun olmaz.

1 saat içinde 76 derece şu an

76 derece anormal değil hocam. İade etmemeniz daha faydalı olacaktır. Nihayetinde eski bir kart. Soğutma modelini de belirtebilir misiniz?

2 yıl mining yaptığı karta 1500TL istemesi komikmiş. Paranızı çöpe atmak istemiyorsanız almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…