Miningli 1060 alınır mı?

Hocam mining kartlar 7/24 çalışır. Çok az kapatılır. 2018-2021 arası gece gündüz çalışmış büyük ihtimalle çok az durdurulmuştur.

Hocam öyle olsa kart 80 derecenin altına inmezdi bence.

Ses yapar. Normalden sıcak olur. Ayrıca GTX 1060 kadar performanslı değildir ve daha hızlı bozulacaktır. Zaten 3 yıl mining yapmış.

Hocam kartta Twin Frozr mıydı ismini tam hatırlamıyorum öyle bir teknoloji var video falan izlerken fanlar çalışmıyor oyundayken çalışıyor. FurMark testini yaptım youtubedekiyle karşılaştırdım 2-3 FPS fark var.

Ses yapar. Normalden sıcak olur. Ayrıca GTX 1060 kadar performanslı değildir ve daha hızlı bozulacaktır. Zaten 3 yıl mining yapmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
video kartın ilk çıktığı ve mining olaylarının henüz patlak vermediği zamanlarda çekilmiş 0X MSAA'da 78 derece görüyor kart.

@264523
Karta +160 Core clock +550 Memory clock yaptım fan hızını %100'e çektim (deli değilim test ediyorum) 70 dereceyi geçmiyor bu kart iyice içime sindi. Hatta gaza geldim Core clock +200 yaptım teste soktum ekran dondu çok fena oldum ESC tuşuna abandım neyse ki çökmedi PC.

Hocam rahatsız etmeyecek fan seviyesini buldum %60 yaptım öyle kullanıyorum kartı stres testinde sabit 65 derece.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…