Miningli ASUS TUF RX 5600 XT vs XFX RX 5600 XT

Prime Ghost

Hectopat
Daha fazla  
Her iki kartta güvenlik etiketi var.
ASUS TUF'da maksimum 1 sene klimalı ortamda mining yapılmış.
ASUS TUF 3 fanlı kart 3500 TL.
XFX 3 fanlı kart 4000 TL.
Zaten iade etme hakkım var ASUS TUF Gaming almayı düşünüyorum eğer normal sıcaklıkları geçerse iade ederim hem de kasa almaya param kalır sizce hangisini alayım?

Mining yapılmış hiçbir kartı almam, ömrü ciddi oranda azalıyor ayrıca miningli kartın furmark testini kesinlikle isteyin, bana kalırsa 500 daha verir hem kartım temiz olur hem satacağım zaman avantaj sağlar miningliye göre, bence XFX.

Ömürlük almıyorum ya hocam derecesi 70'i 75'i geçmez diyor ben param biraz olsun zaten direkt sıfır sistem alacağım.

Mining kartı alınmaz diye bir şey yok. Ömründe alıyor diye bir durumda hiç yok. Eğer işini biliyorsa mining yapılıp 40 derece çalışan bir ekran kartı da var. O sebeple alınmaz diye bir durum yok. 20 dakika FurMark testi iste sıcaklıkları gözlemle eğer iyiyse bence direk al fakat RX 5600XT 4K asla etmez. O fiyata RX 5700 veya RX 5700XT almanı tavsiye ederim.

İşini bilip bilmediğini bilemezsin her tür yalanı söylebilir, ben bir çok bilgisayarcıya 6 aylık mining kart alınır mı diye sordum hepside ömrü azalır lafını söylemişti hatta 6 aylık mining yapıldıysa 3.5 yıl ömrü azalmıştır diyenler oldu.

Ömürlük almıyorum ya hocam derecesi 70'i 75'i geçmez diyor ben param biraz olsun zaten direkt sıfır sistem alacağım.
Demekle olmuyor furmark testini görmen lazım.

Alla alla 3.5 yıl ömrünü götürüyor muymuş? Bende RX 5700XT var en az 3 sene mining yaptım. Kart inanılmaz temiz ve sıcaklıklar 60 dereceyi geçmiyor. İstediğin bilgisayarciya getirelim bir tanesi eğer bu kart miningli diyebilirse testlere göre ben bedava vereceğim.

Yav nerden biliyorsa mining'in net bir şekilde 3.5 yıl götürdüğünü bunu anlamıyorum yav

Senin kartın iyi diye diğerlerininde iyi mi olacak? Evet mining yapan kişiye göre değişir ama alacağı adamın karta nasıl baktığını bilemezsin.

Yav nerden biliyorsa mining'in net bir şekilde 3.5 yıl götürdüğünü bunu anlamıyorum yav
Orasını bende şaşırdım ancak 24 saat çalışan kart ile günde sadece 5-6 saat çalışan kart bir değil.

Hocam kartın fanlarının şurada kablolar gözüküyor mu normalde?
Sağ ve sol fanda gözükmüyor diye biliyorum içide hiç açılmamış halbuki garanti etiketi de duruyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250126-222007.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 18
  • 1737919360370.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…