B blovn Decapat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 59 Çözümler 1 4 Mayıs 2020 #1 Bir ekran kartının mining yapıp yapmadığını anlamak için ne yapmamız gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2020
KS KS B blovn Decapat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 59 Çözümler 1 4 Mayıs 2020 #11 Enterprise_1071 dedi: orjinal oyun her zaman daha güvenli ama sanmıyorum. Başka oyunlarda da bu sorunu yapıyor mu? Bence garantiye yollayın ve ya yeni konu açın ekran kartı fan sesi ile alakalı Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda normal çalışıyor sadece başlangıçta oluyor o kadar. Artı 0 Eksi
Enterprise_1071 dedi: orjinal oyun her zaman daha güvenli ama sanmıyorum. Başka oyunlarda da bu sorunu yapıyor mu? Bence garantiye yollayın ve ya yeni konu açın ekran kartı fan sesi ile alakalı Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda normal çalışıyor sadece başlangıçta oluyor o kadar.
Papillon10 Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 153 Çözümler 2 9 Mayıs 2020 #12 Hocam aldığınız 1660 Super ürünün markası nedir? Garantiye nereye yolluyoruz? Bende INNO3D GTX1650 Super kart aldım garanti olarak nereye yollarım arızalanırsa? Artı 0 Eksi
Hocam aldığınız 1660 Super ürünün markası nedir? Garantiye nereye yolluyoruz? Bende INNO3D GTX1650 Super kart aldım garanti olarak nereye yollarım arızalanırsa?
KS KS B blovn Decapat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 59 Çözümler 1 9 Mayıs 2020 #13 Aldığınız yere gönderebilirsiniz büyük ihtimalle. blovn dedi: Aldığınız yere gönderebilirsiniz büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Gigabyte Artı 0 Eksi
Aldığınız yere gönderebilirsiniz büyük ihtimalle. blovn dedi: Aldığınız yere gönderebilirsiniz büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Gigabyte