Miningli RX 6800 XT sıcaklığı normal mi?

AşilPeleus

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bugün mining yapılmış bir RX 6800 XT ekran kartı aldım bütün performans testlerini yaptım ancak bana birazcık ısınıyor gibi duruyor. Sizce bu ekran kartı için ortalama değerler ne olmalı? FurMark testlerini yaptım hem 1080 hem de 2K testlerini yaptım sonuçlar bu şekilde sizce bu sıcaklıklar normal mi? Ve kartın üzerinde garanti etiketi duruyor hiç açılmadığını da söylemişti bu konuda sizlerin değerli fikirlerin ihtiyacım var. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• 1080p.jpg
    586 KB · Görüntüleme: 36
  • 2k.jpg
    343,8 KB · Görüntüleme: 32
Sıcaklık gayet iyi.
Peki aldığı fps değerine ne diyorsunuz normal mi yoksa mining sonucunda performansı düşmüş mü ? çünkü adam bana 10 gün garanti verdi dolayısıyla eğer bir problem varsa iade edebilirim

Peki aldığı fps değerine ne diyorsunuz normal mi yoksa mining sonucunda performansı düşmüş mü ? çünkü adam bana 10 gün garanti verdi dolayısıyla eğer bir problem varsa iade edebilirim
Kartın GPU frekansı normal duruyor, FPS testi için YouTube üzerinden oyunlarda aldığı FPS ile karşılaştırabilirsiniz.

Ne kadara aldınız hocam. Değerleri gayet güzel hayırlı olsun şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…