TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.112 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 30 Haziran 2024 #11 TRaykut02 dedi: Peki bir sorum daha olacak siz bu algoritmaların ekran kartlarında kaç mhs yaptını nereden öğreniyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yazıyor whattomine, minerstat ve benzeri sitelerde. TRaykut02 dedi: doğruysa dediğin aylık sadece 200 tl içinmi ben yapacam yapmam daha iyi ne gerek var Genişletmek için tıkla... En başından beri bunu anlatıyorum. Bütün bunları değerlendirmeye alıp, madencilik yapıp yapmamak sana kalmış.
TRaykut02 dedi: Peki bir sorum daha olacak siz bu algoritmaların ekran kartlarında kaç mhs yaptını nereden öğreniyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yazıyor whattomine, minerstat ve benzeri sitelerde. TRaykut02 dedi: doğruysa dediğin aylık sadece 200 tl içinmi ben yapacam yapmam daha iyi ne gerek var Genişletmek için tıkla... En başından beri bunu anlatıyorum. Bütün bunları değerlendirmeye alıp, madencilik yapıp yapmamak sana kalmış.
TRaykut02 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #12 TheAny dedi: Yazıyor WhatToMine, minerstat ve benzeri sitelerde. En başından beri bunu anlatıyorum. Bütün bunları değerlendirmeye alıp, madencilik yapıp yapmamak sana kalmış. Genişletmek için tıkla... Nasıl orada sadece kaç HS alıyorsan yaz diyor anlatır mısınız lütfen nereye girmem gerektiğini veya link? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2024
TheAny dedi: Yazıyor WhatToMine, minerstat ve benzeri sitelerde. En başından beri bunu anlatıyorum. Bütün bunları değerlendirmeye alıp, madencilik yapıp yapmamak sana kalmış. Genişletmek için tıkla... Nasıl orada sadece kaç HS alıyorsan yaz diyor anlatır mısınız lütfen nereye girmem gerektiğini veya link?
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.112 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 30 Haziran 2024 #13 TRaykut02 dedi: Nasıl orada sadece kaç HS alıyorsan yaz diyor anlatır mısınız lütfen nereye girmem gerektiğini veya link? Genişletmek için tıkla... 3x3070 secmissin mesela WhatToMine'da. Bu da MinerStat; Son düzenleme: 30 Haziran 2024
TRaykut02 dedi: Nasıl orada sadece kaç HS alıyorsan yaz diyor anlatır mısınız lütfen nereye girmem gerektiğini veya link? Genişletmek için tıkla... 3x3070 secmissin mesela WhatToMine'da. Bu da MinerStat;