bellatvix Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #1 Ne kadar uğraşırsam uğraşayım klavye PC'yi görmüyor PC'yi formatladım yine de görmüyor her yolu denedim acaba PC Windows 11 diye görmüyor olabilir mi?
Ne kadar uğraşırsam uğraşayım klavye PC'yi görmüyor PC'yi formatladım yine de görmüyor her yolu denedim acaba PC Windows 11 diye görmüyor olabilir mi?
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.424 Çözümler 7 18 Mayıs 2023 #2 Telefona ya da başka bilgisayara bağlanıyor mu? Klavyeyi bağlantı moduna aldığınıza emin misiniz?
AlteredKryphton Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 29 18 Mayıs 2023 #3 Klavye başka cihazlarda çalışıyor mu ?
bellatvix Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #4 AlteredKryphton dedi: Klavye başka cihazlarda çalışıyor mu ? Genişletmek için tıkla... telefona bağlanıyor ama pcye bağlanmıyor Big Sumak dedi: Telefona ya da başka bilgisayara bağlanıyor mu? Klavyeyi bağlantı moduna aldığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... eski pcye (windows 10) ve telfona bağlanıyor
AlteredKryphton dedi: Klavye başka cihazlarda çalışıyor mu ? Genişletmek için tıkla... telefona bağlanıyor ama pcye bağlanmıyor Big Sumak dedi: Telefona ya da başka bilgisayara bağlanıyor mu? Klavyeyi bağlantı moduna aldığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... eski pcye (windows 10) ve telfona bağlanıyor
AlteredKryphton Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 29 18 Mayıs 2023 #5 Bilgisayarının anakart modeli ne bluetooth destekliyor mu ?
bellatvix Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #6 AlteredKryphton dedi: Bilgisayarının anakart modeli ne bluetooth destekliyor mu ? Genişletmek için tıkla... heralde desteliyordur pcyi yeni dizdiğime göre aldığım anakartta yenidir
AlteredKryphton dedi: Bilgisayarının anakart modeli ne bluetooth destekliyor mu ? Genişletmek için tıkla... heralde desteliyordur pcyi yeni dizdiğime göre aldığım anakartta yenidir
AlteredKryphton Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 29 18 Mayıs 2023 #7 bellatvix dedi: heralde desteliyordur pcyi yeni dizdiğime göre aldığım anakartta yenidir Genişletmek için tıkla... Bilgisayarında Bluetooth olmayabilir, önce onu kontrol et.
bellatvix dedi: heralde desteliyordur pcyi yeni dizdiğime göre aldığım anakartta yenidir Genişletmek için tıkla... Bilgisayarında Bluetooth olmayabilir, önce onu kontrol et.