C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.026 Makaleler 3 Çözümler 24 27 Ocak 2024 #11 Tek Emir dedi: Çok garip bir durum 1 GB kaplaması. Genişletmek için tıkla... Özel hazırlanmış hocam yaşınız kaçtı bu arada
Tek Emir dedi: Çok garip bir durum 1 GB kaplaması. Genişletmek için tıkla... Özel hazırlanmış hocam yaşınız kaçtı bu arada
Tek Emir Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 74 27 Ocak 2024 #12 Cicenes35 dedi: Özel hazırlanmış hocam yaşınız kaçtı bu arada Genişletmek için tıkla... Şaşırdım bu soruya kanka ilk defa soruluyor 20'ye yeni girdim.
Cicenes35 dedi: Özel hazırlanmış hocam yaşınız kaçtı bu arada Genişletmek için tıkla... Şaşırdım bu soruya kanka ilk defa soruluyor 20'ye yeni girdim.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.026 Makaleler 3 Çözümler 24 27 Ocak 2024 #13 Tek Emir dedi: Şaşırdım bu soruya kanka ilk defa soruluyor 20'ye yeni girdim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam o zaman ben şimdi BitLocker de kullanmıyorum Partition'ları şimdi silersek ben diski formatlık hale getirebilir miyim hocam.
Tek Emir dedi: Şaşırdım bu soruya kanka ilk defa soruluyor 20'ye yeni girdim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam o zaman ben şimdi BitLocker de kullanmıyorum Partition'ları şimdi silersek ben diski formatlık hale getirebilir miyim hocam.
Tek Emir Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 74 31 Ocak 2024 #14 Cicenes35 dedi: Tamamdır hocam o zaman ben şimdi BitLocker de kullanmıyorum Partition'ları şimdi silersek ben diski formatlık hale getirebilir miyim hocam. Genişletmek için tıkla... Kanka onu tam olarak bilmiyorum ama bence yülseltmek istemiyorum demişsin ama tek çare bu gibi gözüküyor.
Cicenes35 dedi: Tamamdır hocam o zaman ben şimdi BitLocker de kullanmıyorum Partition'ları şimdi silersek ben diski formatlık hale getirebilir miyim hocam. Genişletmek için tıkla... Kanka onu tam olarak bilmiyorum ama bence yülseltmek istemiyorum demişsin ama tek çare bu gibi gözüküyor.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.026 Makaleler 3 Çözümler 24 31 Ocak 2024 #15 Tek Emir dedi: Kanka onu tam olarak bilmiyorum ama bence yülseltmek istemiyorum demişsin ama tek çare bu gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü teşekkürler.
Tek Emir dedi: Kanka onu tam olarak bilmiyorum ama bence yülseltmek istemiyorum demişsin ama tek çare bu gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü teşekkürler.