Mint için Bspwm kurulumu

Makaleler
20
Yer
Nordschleife
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Denemek isterim. GNOME mi kullanıyorsunuz?

Benim polybar configimdeki fontlar sizde var mı bilmiyorum. Fontları yükleyebilirsek yükleriz ona göre devam ederiz.
Polybar mı kullanıyorsunuz yoksa XCFE'ninkini mi? Sizinkine aşık oldum desem yeridir.

Son düzenleme:
Polybar kuracağım öyleyse.

Derlerken "CMakeLists.txt" yok hatası alıyorum. Karşılaştınız mı bu hata ile hiç?

Hmm. GitHub reposunda o txt dosyası var. Repoyu klonlayıp yapıyorsunuz değil mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan yardım alabilirsiniz sanırım.

Ben doğrudan tar dosyasını indirip içindeki derleme dosyasını kullanmaya çalışmıştım.

git clone ile repoyu klonlayıp tekrar deneyin.
Yemin ediyorum kıracağım bilgisayarı. İnşaat etme yönergelerini gizlemiş resmen. İki saattir yönerge arıyorum ki ancak buldum. Birçok bağlılık eksik.

Ekleme: Bağlılıklardan kaynaklanmış, tek tek kurduktan sonra inşaat edilmeye başladı.

Hocam Arch kullandığım için AUR'da var zaten. Direkt oradan kuruyorum. O benim için derliyor ve bitiyor.
Debian/Ubuntu tarafına bu yüzden bakmıyorum.

Hocam Arch kullandığım için AUR'da var zaten. Direkt oradan kuruyorum. O benim için derliyor ve bitiyor.
Debian/Ubuntu tarafına bu yüzden bakmıyorum.
Derledim, kurdum ve çalışıyor. Nasıl düzenleyebilirim?

Derledim, kurdum ve çalışıyor. Nasıl düzenleyebilirim?

Bspwm-rice klasörünün içinde polybar Config'i var. Onu alıp Home dizinindeki. Config klasörüne kopyalayın. Daha sonra terminale:

Killall polybar.

Sonra Rofi'den polybar yazıp Polybar'ı başlatın. Görüntü büyük ihtimalle bozuk olacaktır. Bunu düzenleyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…