4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 23 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Mint Xfce kullanıyorum. Acaba buradan dmp dosyalarını analiz etme şansım var mı?
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 23 Haziran 2021 #2 GNU or NOT dedi: Bulunmuyormuş. Alternatif uygulamalara buradan bakabilirsiniz. WinDbg Alternatives for Linux | AlternativeTo WinDbg is not available for Linux but there are some alternatives that runs on Linux with similar functionality. The best Linux alternative is IDA. It's not free, so if... alternativeto.net Genişletmek için tıkla... Bakabilirsiniz.
GNU or NOT dedi: Bulunmuyormuş. Alternatif uygulamalara buradan bakabilirsiniz. WinDbg Alternatives for Linux | AlternativeTo WinDbg is not available for Linux but there are some alternatives that runs on Linux with similar functionality. The best Linux alternative is IDA. It's not free, so if... alternativeto.net Genişletmek için tıkla... Bakabilirsiniz.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.011 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F, RTX 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 23 Haziran 2021 #3 Ne yazık ki yok. En azından aynı işlevi tam anlamıyla görmüyorlar. Daha önce aşağıdaki konu açılmıştı. Linux Mint için WinDbg Preview var mı? Merhaba, Linux Mint Cinnamon kullanıyorum. Acaba WinDbg Preview veya alternatif bir uygulama, Linux için mevcut mu? www.technopat.net
Ne yazık ki yok. En azından aynı işlevi tam anlamıyla görmüyorlar. Daha önce aşağıdaki konu açılmıştı. Linux Mint için WinDbg Preview var mı? Merhaba, Linux Mint Cinnamon kullanıyorum. Acaba WinDbg Preview veya alternatif bir uygulama, Linux için mevcut mu? www.technopat.net
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 23 Haziran 2021 #4 Enes3078 dedi: Ne yazık ki yok. En azından aynı işlevi tam anlamıyla görmüyorlar. Daha önce aşağıdaki konu açılmıştı. Linux Mint için WinDbg Preview var mı? Merhaba, Linux Mint Cinnamon kullanıyorum. Acaba WinDbg Preview veya alternatif bir uygulama, Linux için mevcut mu? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... O zaman Windows'a geçince analiz ederim. Acelesi yok.
Enes3078 dedi: Ne yazık ki yok. En azından aynı işlevi tam anlamıyla görmüyorlar. Daha önce aşağıdaki konu açılmıştı. Linux Mint için WinDbg Preview var mı? Merhaba, Linux Mint Cinnamon kullanıyorum. Acaba WinDbg Preview veya alternatif bir uygulama, Linux için mevcut mu? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... O zaman Windows'a geçince analiz ederim. Acelesi yok.