aszx Picopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 553 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #21 izmirkartali dedi: Bu ekrandan sonra Linux Mint açıldı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır Bı süre bekledim ama sadece kod satırları geldiği ve fanlar kudurduğu için power tuşuna basılı tutup kapattım
izmirkartali dedi: Bu ekrandan sonra Linux Mint açıldı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır Bı süre bekledim ama sadece kod satırları geldiği ve fanlar kudurduğu için power tuşuna basılı tutup kapattım
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 1 Haziran 2022 #22 Zinederon dedi: Tekrar USB'den kurulum yap ama İngilizce ve çevrimdışı yap. Sadece klayeni Türkçe yap dil İngilizce olsun. Kurulum ksımında Linux Mint'i sil ve tekrar kur seçeneğini seç. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde yeniden kurmayı deneyin o halde.
Zinederon dedi: Tekrar USB'den kurulum yap ama İngilizce ve çevrimdışı yap. Sadece klayeni Türkçe yap dil İngilizce olsun. Kurulum ksımında Linux Mint'i sil ve tekrar kur seçeneğini seç. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde yeniden kurmayı deneyin o halde.