Mint yüklerken disk hatası

Playstor

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bıraktı

24.02.2023
Meslek
Bıraktı 24.02.2023
Bende de Pentium P6200 işlemci var. Her şey kuruluyor ama Android ve türevleri olmuyor. İşlemciyi i5-480M ile değiştirmek istedim. Onu da anakart kabul etmedi.
Siz sanallaştırma desteği olan bir işlemci ile değiştirebilirseniz Android kurabilirsiniz.

Şu an hafif masaüstlü bir GNU/Linux dağıtımı kurmanızı öneririm.
Enlightenment, Xfce masaüstleri ile rahat çalışır o bilgisayar.
Linux Mint kuracaksanız Linux Mint Xfce olabilir.

Hocam Linux Mint kurarım kurmasına ama hatayı nasıl atlatacağım yüklerken diskten hata veriyor.

Hocam Linux Mint kurarım kurmasına ama hatayı nasıl atlatacağım yüklerken diskten hata veriyor.
Linux Mint kurulum seçeneklerine gelince "Diski sil ve Linux Mint'i kur"u seçin. Diskte gerekli işlemleri kendisi otomatik yapar.
Bu mesajınız Linux Mint bölümünde yeni konu olarak açılır. O aşamaya gelince adım adım yardımcı olabiliriz.
Şurada da güzel bir rehber var zaten:

Linux Mint kurulum seçeneklerine gelince "diski sil ve Linux Mint'i kur"u seçin. Diskte gerekli işlemleri kendisi otomatik yapar.
Bu mesajınız Linux Mint bölümünde yeni konu olarak açılır. O aşamaya gelince adım adım yardımcı olabiliriz.

Tamamdır hocam ben o bölüme gelince yeni konu açayım.

Konunuz Linux Mint'le ilgili mesajdan itibaren açıldı buraya.
Diskte size lazım olan bir şey yok sanırım.
Üstteki rehber linkine bakın. Diski sildirerek temiz bir kurulum yapın.
Diskte bir sorun yoksa MBR kurulumda sorun çıkmaz.

merhaba ben dediğinizi yaptım ama sonra silemedi herhalde bişey oldu disk hatası verdi

Linux Mint kurulum seçeneklerine gelince "Diski sil ve Linux Mint'i kur"u seçin. Diskte gerekli işlemleri kendisi otomatik yapar.
hocam ben aynısını yaptım ama yinede hata aldım nasıl düzeltirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı