Mint'den sonra hangi Linux dağıtımına geçilmeli?

bay0rdek

Decapat
Daha fazla  
Şu an sistemimde Linux Mint Cinnamon kurulu. Sıkıldım biraz dağıtım değiştirmek istiyorum. Hangi dağıtıma geçmeliyim. (sistemim çok iyi değil.)

Şu an sistemimde Linux Mint Cinnamon kurulu. Sıkıldım biraz dağıtım değiştirmek istiyorum. Hangi dağıtıma geçmeliyim. (sistemim çok iyi değil.)

Sistem özelliklerin nedir?

Sisteminiz nedir?

Zorin OS veya KDE Neon öneririm. Ubuntu tabanından farklı bir şey isterseniz Fedora öneririm.

Tabii sisteminizi söylediğinizde daha iyi öneri verebilirim.

Çok patates bir laptopum var.

4 GB RAM
Intel Celeron 4500
Intel UHD Graphics

KDE Neon, Fedora, EndeavourOS, Arch dağıtımlarından hangisi hoşuna giderse kurabilirsin. Tabii Arch'a belirli bir Linux bilgisine sahip isen geçmen daha sağlıklı olur.

KDE Neon, Fedora, EndeavourOS, Arch dağıtımlarından hangisi hoşuna giderse kurabilirsin. Tabii Arch'a belirli bir Linux bilgisine sahip isen geçmen daha sağlıklı olur.

Herkes Arch diyor ama ben çok yeni bir kullanıcıyım. Terminal'i de pek bilmiyorum.

Herkes Arch diyor ama ben çok yeni bir kullanıcıyım. Terminal'i de pek bilmiyorum.

KDE Neon kur geç o halde. Ya da illa dağıtım değiştirmene gerek yok. Masaüstü ortamı da değiştirebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…