XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 27 Şubat 2022 #11 CHRİS W4LKER dedi: Amin. Allah razı olsun, seninki de mübarek olsun. Oruç tutulabileceğini bilseydim bende oruç tutardım. Bir bakayım yarın'da tutuluyorsa yarın tutarım. Genişletmek için tıkla... Tutabilirsiniz diye biliyorum. Üç aylar geldi dedi arkadaşım eğer doğruysa.
CHRİS W4LKER dedi: Amin. Allah razı olsun, seninki de mübarek olsun. Oruç tutulabileceğini bilseydim bende oruç tutardım. Bir bakayım yarın'da tutuluyorsa yarın tutarım. Genişletmek için tıkla... Tutabilirsiniz diye biliyorum. Üç aylar geldi dedi arkadaşım eğer doğruysa.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 27 Şubat 2022 #12 XEfe.Bey dedi: Tutabilirsiniz diye biliyorum. Üç aylar geldi dedi arkadaşım eğer doğruysa. Genişletmek için tıkla... Üç aylar önceden geldi hocam. 1 ay önce gelmişti sanırım. Ben tutmuştum hatta o gün oruç. 2 şubatta üç aylar geldi.
XEfe.Bey dedi: Tutabilirsiniz diye biliyorum. Üç aylar geldi dedi arkadaşım eğer doğruysa. Genişletmek için tıkla... Üç aylar önceden geldi hocam. 1 ay önce gelmişti sanırım. Ben tutmuştum hatta o gün oruç. 2 şubatta üç aylar geldi.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 27 Şubat 2022 #13 CHRİS W4LKER dedi: Üç aylar önceden geldi hocam. 1 ay önce gelmişti sanırım. Ben tutmuştum hatta o gün oruç. 2 şubatta üç aylar geldi. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Oruç yaklaştı o zaman tutarsın
CHRİS W4LKER dedi: Üç aylar önceden geldi hocam. 1 ay önce gelmişti sanırım. Ben tutmuştum hatta o gün oruç. 2 şubatta üç aylar geldi. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Oruç yaklaştı o zaman tutarsın
MaviEkran126 Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 1.449 Çözümler 3 Yer Kırklareli Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium T3400 2.16 Ghz. NVIDIA GeForce 9300M GS Windows 10 2016 LTSB. Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #14 Allah razı olsun. Seninki de mübarek olsun
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 27 Şubat 2022 #15 Yarın 28 şubat!
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.743 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #16 Hahahacı ateistler gelmeden yerimizi alalım. Bu arada sizin de kutlu olsun. Allah oruç tutanlara sabır versin. Herkesin kandili kutlu olsun.
Hahahacı ateistler gelmeden yerimizi alalım. Bu arada sizin de kutlu olsun. Allah oruç tutanlara sabır versin. Herkesin kandili kutlu olsun.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 27 Şubat 2022 #17 XEfe.Bey dedi: Anladım hocam. Oruç yaklaştı o zaman tutarsın Genişletmek için tıkla... Evet tutucam tabii. Dinimizce emredilmiş olan bir şey. Hem zayıflarım hem nefsimi terbiye ederim hem'de Allahın emrettiği bir şeyi yerine getirmiş olurum.
XEfe.Bey dedi: Anladım hocam. Oruç yaklaştı o zaman tutarsın Genişletmek için tıkla... Evet tutucam tabii. Dinimizce emredilmiş olan bir şey. Hem zayıflarım hem nefsimi terbiye ederim hem'de Allahın emrettiği bir şeyi yerine getirmiş olurum.
isimsizjoker Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.361 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #18 JohnTheMark dedi: Kutlu olsunda yarın oruç tutabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet tutabilirsin.
JohnTheMark dedi: Kutlu olsunda yarın oruç tutabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet tutabilirsin.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 27 Şubat 2022 #19 Galaxes dedi: Hahahacı ateistler gelmeden yerimizi alalım. Bu arada sizin de kutlu olsun. Allah oruç tutanlara sabır versin. Herkesin kandili kutlu olsun. Genişletmek için tıkla... Amin sevgili hocam. Alemlerin rabbi olan Allah c.c herkesin günahlarını affetsin.
Galaxes dedi: Hahahacı ateistler gelmeden yerimizi alalım. Bu arada sizin de kutlu olsun. Allah oruç tutanlara sabır versin. Herkesin kandili kutlu olsun. Genişletmek için tıkla... Amin sevgili hocam. Alemlerin rabbi olan Allah c.c herkesin günahlarını affetsin.
isimsizjoker Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.361 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #20 Herkesin kandili mübarek olsun.