AnyFor Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #1 Bilgisayar ekranımı miracast ile televizyona yansıtmak istiyorum. Ama miracast özelliği yok diyor. Özelliği edinmenin bir yolu var mı? Son düzenleme: 8 Aralık 2020
Bilgisayar ekranımı miracast ile televizyona yansıtmak istiyorum. Ama miracast özelliği yok diyor. Özelliği edinmenin bir yolu var mı?
Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.409 Çözümler 2 8 Aralık 2020 #2 Miracast cihazlardan alabilirsin. Miracast TV ye Görüntü Ses Aktarma HDMI Fiyatları ve Özellikleri bunun gibi
Miracast cihazlardan alabilirsin. Miracast TV ye Görüntü Ses Aktarma HDMI Fiyatları ve Özellikleri bunun gibi
AnyFor Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #3 Okan17 dedi: Miracast cihazlardan alabilirsin. Miracast TV ye Görüntü Ses Aktarma HDMI Fiyatları ve Özellikleri bunun gibi Genişletmek için tıkla... Bazı sitelerde Intel'le alakalı şeyler söyleniyor. Bilginiz var mı?
Okan17 dedi: Miracast cihazlardan alabilirsin. Miracast TV ye Görüntü Ses Aktarma HDMI Fiyatları ve Özellikleri bunun gibi Genişletmek için tıkla... Bazı sitelerde Intel'le alakalı şeyler söyleniyor. Bilginiz var mı?
Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.409 Çözümler 2 8 Aralık 2020 #4 AnyFor dedi: Bazı sitelerde Intel'le alakalı şeyler söyleniyor. Bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... O konu hakkimda bilgim ama o cihazlarla telefonla bile yansitiyorsunuz.
AnyFor dedi: Bazı sitelerde Intel'le alakalı şeyler söyleniyor. Bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... O konu hakkimda bilgim ama o cihazlarla telefonla bile yansitiyorsunuz.
AnyFor Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #5 Anladım ama onu alacağıma 5 metrelik bir HDMI kablosu alabilirim. Benim amacım bunu maliyetsiz halledebilir miyim. Okan17 dedi: O konu hakkimda bilgim ama o cihazlarla telefonla bile yansitiyorsunuz. Genişletmek için tıkla...
Anladım ama onu alacağıma 5 metrelik bir HDMI kablosu alabilirim. Benim amacım bunu maliyetsiz halledebilir miyim. Okan17 dedi: O konu hakkimda bilgim ama o cihazlarla telefonla bile yansitiyorsunuz. Genişletmek için tıkla...
Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.409 Çözümler 2 8 Aralık 2020 #6 HDMI daha mantikli tabii ben siz miracast ariyor diye yazdim.