efe inan 58 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #1 İyi günler. Windows 10 laptopumu televizyonuma bağlamak istiyorum. Bağlanma vs. hiçbir sıkıntı yok ama bağlandığımda televizyonum siyah ekran gösteriyor. Çözümü nedir? (iki cihazın da Miracast özelliği mevcut.) Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2022
İyi günler. Windows 10 laptopumu televizyonuma bağlamak istiyorum. Bağlanma vs. hiçbir sıkıntı yok ama bağlandığımda televizyonum siyah ekran gösteriyor. Çözümü nedir? (iki cihazın da Miracast özelliği mevcut.)
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 9 Ağustos 2022 #2 Ekranlar birbirine bağlıyken Windows + P yapıp yenile seçeneğini seçin.
efe inan 58 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #3 InternetciMen dedi: Ekranlar birbirine bağlıyken Windows + P yapıp yenile seçeneğini seçin. Genişletmek için tıkla... hocam bağlandığımda bilgisayarın da görüntüsü gidiyor.
InternetciMen dedi: Ekranlar birbirine bağlıyken Windows + P yapıp yenile seçeneğini seçin. Genişletmek için tıkla... hocam bağlandığımda bilgisayarın da görüntüsü gidiyor.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 10 Ağustos 2022 #4 efe inan 58 dedi: hocam bağlandığımda bilgisayarın da görüntüsü gidiyor. Genişletmek için tıkla... Windows + P yapın, aşağı ok tuşuna 2 kez basın ve Enter tuşuna basın.
efe inan 58 dedi: hocam bağlandığımda bilgisayarın da görüntüsü gidiyor. Genişletmek için tıkla... Windows + P yapın, aşağı ok tuşuna 2 kez basın ve Enter tuşuna basın.
efe inan 58 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #5 InternetciMen dedi: Windows + P yapın, aşağı ok tuşuna 2 kez basın ve Enter tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... hocam bunu yaptım bilgisayarın görüntüsü geldi. yinele, uzat seçeneklerini seçtiğimde hâlen televizyondaki görüntü gelmiyor.
InternetciMen dedi: Windows + P yapın, aşağı ok tuşuna 2 kez basın ve Enter tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... hocam bunu yaptım bilgisayarın görüntüsü geldi. yinele, uzat seçeneklerini seçtiğimde hâlen televizyondaki görüntü gelmiyor.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 10 Ağustos 2022 #6 efe inan 58 dedi: hocam bunu yaptım bilgisayarın görüntüsü geldi. yinele, uzat seçeneklerini seçtiğimde hâlen televizyondaki görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Görüntü ayarlarında 2 adet panel gözüküyor mu?
efe inan 58 dedi: hocam bunu yaptım bilgisayarın görüntüsü geldi. yinele, uzat seçeneklerini seçtiğimde hâlen televizyondaki görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Görüntü ayarlarında 2 adet panel gözüküyor mu?
efe inan 58 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #7 InternetciMen dedi: Görüntü ayarlarında 2 adet panel gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... 1|2 diye bir yer var.
InternetciMen dedi: Görüntü ayarlarında 2 adet panel gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... 1|2 diye bir yer var.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 10 Ağustos 2022 #8 efe inan 58 dedi: 1|2 diye bir yer var. Genişletmek için tıkla... Paneli görmüş, TV içinde Miracast girişini seçtiniz mi? Bir de sadece 2. ekranı görüntüle yapın Windows + P ile, görüntü geliyor mu bakalım.
efe inan 58 dedi: 1|2 diye bir yer var. Genişletmek için tıkla... Paneli görmüş, TV içinde Miracast girişini seçtiniz mi? Bir de sadece 2. ekranı görüntüle yapın Windows + P ile, görüntü geliyor mu bakalım.
efe inan 58 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #9 InternetciMen dedi: Paneli görmüş, TV içinde Miracast girişini seçtiniz mi? Bir de sadece 2. ekranı görüntüle yapın Windows + p ile, görüntü geliyor mu bakalım. Genişletmek için tıkla... Yok görüntü hâlâ gelmedi.
InternetciMen dedi: Paneli görmüş, TV içinde Miracast girişini seçtiniz mi? Bir de sadece 2. ekranı görüntüle yapın Windows + p ile, görüntü geliyor mu bakalım. Genişletmek için tıkla... Yok görüntü hâlâ gelmedi.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 10 Ağustos 2022 #10 efe inan 58 dedi: Yok görüntü hâlâ gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok, Telefonu televizyona Miracast ile yansıtmayı deneyin. Görüntü geliyorsa farklı bir şey önereceğim.
efe inan 58 dedi: Yok görüntü hâlâ gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok, Telefonu televizyona Miracast ile yansıtmayı deneyin. Görüntü geliyorsa farklı bir şey önereceğim.