efe inan 58 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #11 InternetciMen dedi: Bir fikrim yok, telefonu televizyona Miracast ile yansıtmayı deneyin, görüntü geliyorsa farklı bir şey önereceğim. Genişletmek için tıkla... Telefonu her zaman yansıtabiliyorum bir sıkıntı yok telefonu yansıtırken. InternetciMen dedi: Bir fikrim yok, Telefonu televizyona Miracast ile yansıtmayı deneyin. Görüntü geliyorsa farklı bir şey önereceğim. Genişletmek için tıkla... şimdi telefonu televizyona yansıttım deneme amaçlı sıkıntı yok gayet güzel bağlandı. Son düzenleme: 10 Ağustos 2022
InternetciMen dedi: Bir fikrim yok, telefonu televizyona Miracast ile yansıtmayı deneyin, görüntü geliyorsa farklı bir şey önereceğim. Genişletmek için tıkla... Telefonu her zaman yansıtabiliyorum bir sıkıntı yok telefonu yansıtırken. InternetciMen dedi: Bir fikrim yok, Telefonu televizyona Miracast ile yansıtmayı deneyin. Görüntü geliyorsa farklı bir şey önereceğim. Genişletmek için tıkla... şimdi telefonu televizyona yansıttım deneme amaçlı sıkıntı yok gayet güzel bağlandı.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 10 Ağustos 2022 #12 efe inan 58 dedi: Telefonu her zaman yansıtabiliyorum bir sıkıntı yok telefonu yansıtırken. şimdi telefonu televizyona yansıttım deneme amaçlı sıkıntı yok gayet güzel bağlandı. Genişletmek için tıkla... Windows Arama kısmına Miracast yazıp enter tuşuna basın. Gelen ekranı atın.
efe inan 58 dedi: Telefonu her zaman yansıtabiliyorum bir sıkıntı yok telefonu yansıtırken. şimdi telefonu televizyona yansıttım deneme amaçlı sıkıntı yok gayet güzel bağlandı. Genişletmek için tıkla... Windows Arama kısmına Miracast yazıp enter tuşuna basın. Gelen ekranı atın.
efe inan 58 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #13 InternetciMen dedi: Windows Arama kısmına Miracast yazıp enter tuşuna basın. Gelen ekranı atın. Genişletmek için tıkla... buyrun Dosya Ekleri resim_2022-08-10_142628604.png 273,5 KB · Görüntüleme: 66
InternetciMen dedi: Windows Arama kısmına Miracast yazıp enter tuşuna basın. Gelen ekranı atın. Genişletmek için tıkla... buyrun
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 10 Ağustos 2022 #14 Yalnızca güç takılı olduğunda seçeneğini kapatıp deneyin.
efe inan 58 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #15 InternetciMen dedi: Yalnızca güç takılı olduğunda seçeneğini kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı siyah ekran var.
InternetciMen dedi: Yalnızca güç takılı olduğunda seçeneğini kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı siyah ekran var.