Mirror's Edge alınmalı mı?

Fiyatını bilmiyorum fakat ben oynayıp beğenmiştim. Parkur ve zombi istilası seviyorsan Dying Light alabilirsin. Parkuru hoşuma gitmişti.

Fiyatını bilmiyorum fakat ben oynayıp beğenmiştim. Parkur ve zombi istilası seviyorsan Dying Light alabilirsin. Parkuru hoşuma gitmişti.

Tuvaletten çıkarken önüme çıksanız 5 gün tuvalete gidemeyecek kadar korkağım.

EA Play ile oynayıp bitirin hocam, ben öyle yaptım. İkinci oyunu da çok beğenmedim açıkçası, zaten ikinci oyundan sonra da seri devam etmedi. Yine de satın alacağım derseniz ona ikame edecek daha iyi oyunlar var, oyunun tek iyi yaptığı şey platform.

Çok iyi bir oyun hocam. Parkurlardan çok zevk alarak oynadım.
4 kere bitirmişimdir. Yakın zamanda tekrar yüklemeyi düşünüyorum.
Almalıysam hangi oyununu almalıyım?

Hocam parkur oyunu istiyorsunuz farkındayım ama bence hikaye oyunu olarak Witcher 3'e bir göz atmanızı tavsiye ederim. Tomb Raider parkur alanına giriyor sanırım emin değilim pek oynamadım ama bir bakmanızı tavsiye ederim.

Hocam sırf denk geldiğimden denemek istiyorum. Yoksa gerçekten kralını oynasam beğenemiyorum hikayeli oyunları. Ya co-op olacak ya da dikkatımı çekecek. Mesela Left 4 Dead 2'yi arkadaşlarla bitirdik. O kadar eğlendik ki. Ama RDR2'yi 1 saat içinde iade ettim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı